ix35 cúvacia kamera
Moderátor: Moderátoři
ix35 cúvacia kamera
Zdravim, mam ix35, 2.0.crdi, 135kw, 2wd,premium a mam problem pri zaradeni spiatocky mi neukazuje obraz cuvacia kamera, iba cierny display a s tym vodiacim stvorcom.neviete poradit?dakujem
- Reklama
Re: ix35 cúvacia kamera
Nejde obrazový signál z kamery. Asi odešla kamera, nebo je problém na kabelu vedoucí obraz z kamery. Asi bych to viděl na servis. Někdo to tu řešil u i30 nakonec dostal novou kameru.saravero píše:Zdravim, mam ix35, 2.0.crdi, 135kw, 2wd,premium a mam problem pri zaradeni spiatocky mi neukazuje obraz cuvacia kamera, iba cierny display a s tym vodiacim stvorcom.neviete poradit?dakujem
Aha.no sem tam mi to ukazalo, ale vcera uz nic.kedze mam auto z dovozu, neviete kolko asi stoji taka kamera?
pokial mas servisnu knizku a vozidlo absolvovalo predpisane prehliadky, tak s uznanim zaruky pri vozidle zo zahranicia nie je ziaden problem...
neviem kolko stoji, ale original hyu bude podla mna draha...
neviem kolko stoji, ale original hyu bude podla mna draha...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
servisnu knihu mam, ale ci tam boli vsetky predpisane predhliadky robene, netusim, je to z holandska.no ked to hapruje, tak mozno len daky kabel, netusim, a tie kamery zvyknu odchadzat?
Dakujem za komenty.ale trosku som po tom pobuchal a kamera ide, cize daky kontakt pravdepodobne. A ako preco my ma mali v servise vyhadzovat, co je to krcma ci co????
saravero píše:Dakujem za komenty.ale trosku som po tom pobuchal a kamera ide, cize daky kontakt pravdepodobne. A ako preco my ma mali v servise vyhadzovat, co je to krcma ci co????
co nejde opravit silou... opraví se větší silou
i30 CW Cool red 1,6 CRDi 100kW Premium AT 17.1.2019 total crashed (né mojí vinou)
i30 fastback Polar White 1,4 T-GDI DCT Style
i30 fastback Polar White 1,4 T-GDI DCT Style
neni to spatny kontakt, ale vlhkost se dostava do kamery a ona ztrati obraz, na slunicku vyschne a za 14-dni zase nejede. Ja uz menil 2x za 3 roky a stoji neco pre 10litru. Pokud neuznaj zaruku na ebai koupis za dvojku nebo kameru rozeber, vystrikej kontoxem vysus a zalij silikonem.
Hodne stesti
Hodne stesti
ix 35, 4x2, PACK Edition, 1.7 CRDi, 6,3 l/100 km
super, dakujem za radu. takze by to chcelo tzv.vytesnit.no ked budem doma, tak sa na to pozrem. na sk strankach som videl po 60€ kamery a na ebay aj za 20, no vsak uvidime
a ako sa da k nej dostat?
no nevim jak, ale urcite sundat tapicirunk patych dveri a dal snad uz uvidis
ix 35, 4x2, PACK Edition, 1.7 CRDi, 6,3 l/100 km
tak som dal tapacír dole a po kamere ani stopa.hmm, neda sa tam odstat. mozno od osvetlenia spz??
Mam dotaz, pozeral som poistky, neni ziadna vypalena, ale pri zaradeni spiatocky uz neukaze ani ten cierny obraz s vodiacimi ciarami na navigacii.neviete poradit?dakujem
Ahoj, mal som problém že pri zaradení spiatočky sa nespustila kamera vôbec, ani cúvacie senzory nefungovali a nespustili sa ani cúvacie svetlá (žiaden prúd nešiel dozadu). Bol som s tým v servise v rámci záruky a vymenili dve súčiastky, spínač spiatočky a ešte nejaký rozbočovač lebo si neboli istý v čom bude problém. Nedalo sa k tomu dostať nejak cez riadiacu rozoberali niečo pri motore auto bolo v servise 3 hodiny. V rámci záruky som to mal bezplatne. Mám doma papiere ak potrebuješ konkrétne označenie súčastiek.