Timto mne odpadnou i chytre reci servisaka v

S olejem prijde i novy olejovy filtr + vzduchovy filtr .
PS: olej jsem objednaval zde: http://www.bezo.cz/ o vikendu a uz ho mam doma.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Například?Alf6 píše:Abych Elantru jen nehanil, jsou na aute i věci, který mají japonsky a korejsky auta vyreseny k dokonalosti.
To je škoda, mohli jsme zajít na pivo. Rád by jsem s tebou pokecal. Doufám někdy příště.Otakar84 píše:No budu ti to muset taky někdy zkouknout
![]()
Ten sraz na šumavaringu jsem zaznamenal, ale pro mě to byl termín na pytel. Měl jsem po 25h službě. Jinak bych rád přijel....
Reknu to svým amaterskym jazykem a to, co si pamatujuAxel.Foley píše:Například?Alf6 píše:Abych Elantru jen nehanil, jsou na aute i věci, který mají japonsky a korejsky auta vyreseny k dokonalosti.
Škoda, že sem nechodí i nejaký ženský...když se spolu pořád scházejí chlapi.....Dalin píše:To je škoda, mohli jsme zajít na pivo. Rád by jsem s tebou pokecal. Doufám někdy příště.Otakar84 píše:No budu ti to muset taky někdy zkouknout
![]()
Ten sraz na šumavaringu jsem zaznamenal, ale pro mě to byl termín na pytel. Měl jsem po 25h službě. Jinak bych rád přijel....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |