Napadlo mě udelat další sraz, jelikož jsme se sešli minule ve velice hojném počtu 2 lidí
Kde: Klatovy
Kdy: poslední červencový víkend v neděli ve 13:00 před krytym bazénem na parkovišti
Trasa A:
Klatovy - Čachrov - Železná Ruda a zpět
záběry z trati zde: https://www.youtube.com/watch?v=3ofx8nDXCo0
V Rudě vyhlašena cukrárna http://www.cafe-charlotte.cz/ zde se muzeme nadopovat kofeinem a valit zpět.
Trasa B:
Klatovy- Zwiesel( SRN- ze Ž.Rudy cca 15 minut klidné jízdy) a zpět
JEN ZA HEZKEHO POČASÍ! Nemusí to být zrovna nedělě a zrovna poslední týden. Spíš jen takový nástřel na další spanilou jízdu Co vy na to?
Šumavaring 2 - Vif párty
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Šumavaring 2 - Vif párty
- Přílohy
-
- df631e12c9_88566549_o2.jpg (98.65 KiB) Zobrazeno 5327 x
-
- P1050098.JPG (177.22 KiB) Zobrazeno 5327 x
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Re: Šumavaring 2 - Vif párty
Za dvě hoďky jsem tam
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
je to foceno mojim super 10 let starym fotakem nejaky problém? mame tu na Sumave cerstvej vzduch, tak je trava takova zelenejsi - vic vybarvena
ten termin byl jen takovy nastrel, trasy se muzou taky zmenit..jen to jen na domluve...
ten termin byl jen takovy nastrel, trasy se muzou taky zmenit..jen to jen na domluve...
Mel jsem chut udelat po dlouhy dobe vyjimku a jet, ale tou dobou mi rodina nutne potrebuje poprat ke kulatinam ( ), takze nic :/
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak se to muze presunout třeba na pulku srpna, nebo konec srpna. Mne je to jedno. Ten datum jsem proste jen tak nahodil, jestli se to nekomu bude hodit a hlavne, jestli by byl zajem se vůbec sejit, pokecat o autech, atd..Třeba někdo vezme sebou nějaký kočandy, tak můžeme probrat třeba i je
Vse je o domluvě
Vse je o domluvě
No jak koukám, zájem opět nulový.