Vypadá to,že příští ročník Tě nemine nebo!?!

P.s Zkusím Radeho622 přemluvit aby zachoval orientační jízdu,protože byla pro nás aktéry fenomenální!!!

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Děkujuu.. bedna se ani nehnula.. dal sem předtim na vaše rady a ještě ji pořádně přidělal ke kastli, takže ta drží fakt jak přibitá, vlastně přišroubovaná.. a neboj, od pátku do dneška už byla i řádně odzkoušena s pozitivnim výsledkem.. např: u kámoše před barákem vyběh jeho soused že se mu doma klepe stropBorek píše:Sláva,blahopřeji.Tak opatrně chlape,ať si chvilku pojezdíš.
Co vlastně udělala tvoje zadní reprobedna?Vydržela náraz?
No já doufám že bude jak auto, tak peníze a hrozně rád si tu jízdu dám.. s mym orientačnim nesmyslem skončim asi v Polskuivan píše:Jsem koukal,že tohle téma se jmenuje Tak Moravu asi nestihnu!![]()
Vypadá to,že příští ročník Tě nemine nebo!?!
P.s Zkusím Radeho622 přemluvit aby zachoval orientační jízdu,protože byla pro nás aktéry fenomenální!!!![]()
A Ty musíš najíždět nějaký ty kilometříky ne???
![]()
![]()
Jen pro úplnost - tohle jsem psal jiného tématu, tak to musím pro úplnost zkopírovat i sem, viď MartasZiMartasZ píše:Tan lak no.. hmm.. ještě uvidim co s tim udělám, ale něco s tim udělámVita píše:Jo jo ... MartazS gratuluji .... ses stastnej clovek .. .ale ten lak nech az na jaro ... A jak pise Hanz bacha na zatacky ...![]()
![]()
Sjeď, myslím, že se tam valí ale nevím to jistěMartasZ píše:Počkej fakt? Tak to já se tam hned zejtra zajedu podívat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |