![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Případně třeba napsat...děláme to a to a klidně se u nás kdykoliv zastavte, ukažeme, předvedeme..atd......
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Takhle to uplne stačí. Kdo chce , tak se určite ozve.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Alf6 píše:Tak si milá Katko pridej do podpisu auto a motorizaci kterou mas a podel se snama i o dalších zkušenostech s vozem, které jiste mas. Prece jenom uz asi budes mit hodne najeto, tak tu lide oceni tvoje bohate zkusenosti. :)At to nevypada, ze si někdo zalozil jen nick pro něčí obhajobu
t0x!n píše:Vstoupím do diskuze, dneska je možné vše, ale nevím jestli při cestě do servisu bych se v servisu vybavoval kde mám rodiče, popř. jak kam jezdím (za kým, proč). Chápu, že jsou jedinci co na sebe povědí totálně vše, protože si pak přijdou zajímaví, ale tohle mi už přijde dost ujetý... Zachvílu tady budou psát spolumajitelé servisů jak znají i velikosti podprsenek svých zákaznic (beru už jako humor)Osobně bych chtěl mít taky tak kamarádskej přístup se servisem, ale nevěřím tomu v dnešní době, že pokud člověk má servis a chce a musí vydělat (pro sluníčkový pohled to dělat nebude), tak bude vše dávat za co nejlevněji svým zákazníkům a místo "práce" se s nima bude vybavovat a zjišťovat jejich osobní informace... Toť si myslím já.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |