Ta Elentra 2017 se mi podle fotek už moc nelíbí. Možná kdybych jí viděl ve skutečnosti, bude to lepší, ale souhlasim s Alfem, že už auto ztratilo to kouzlo, čeho si na Elantře všimli všichni - a to linky, kterým auto působí tak nevšedně a moderně.
Z auta začínají dělat tuctovku. Předek na mě působí opticky hrozně nízko oproti zbytku karoserie, ale to dělají asi ty světla, který měli vytahnout výš a ne dolu ke kolu. Vnitřek je krok tak o pět nebo víc let zpátky, kopie od Seatu, už jenom kvůli tomu vnitřku bych si auto nekoupil. Jako výdechy přes celou palubku a z toho trčí palubní kaplička? Kam se ztratil ten Hyundai scifi styl. Minulý týden jsem seděl v i40 a to je podle mě parádí palubka hlavně díky propojení spolu se středovým panelem a loketní opěrkou. A styl, který má naše Ela, ta palubka je jednoduchá, čistá bez zbytečných schránek a věcí navíc. Zadní světla jsou na první pohled pardáně brutální, ale čím víc jsem se na ně díval, tím víc jsem z nich začínal mít pocit, že to působí až moc, jako by to nebyly originál světla, ale světla od tunera. Za mě všechny palce dolů. Když vyšla 2015, tajně jsem slintal

, ale to byl zdá se poslední zajímavý modelový rok