Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Vubec se toho neboj. Pokud mas deti uvidis sam ze 20% neni ani malo ani moc.Swordfish76 píše:Pánové, kdo jste dal fólie do kombíku, není tam vzadu moc tma? Ten kombík má už tak velmi malou prosklenou plochu, takže je tam tmavo i za slunečného dne a bez fólií. Mám obavy, že s těmi fóliemi to bude ještě horší. Na předchozím autě jsem měl 20% SunTec fólie a bylo to ideální, ale tam byla o dost větší okna. Uvažuju o tom taky na i30 právě s těmi 20%, protože i těmi malými okénky na děti svítí sluníčko a to se jim nelíbí, hlavně při spaní. A mám vyzkoušeno, že se pak tolik nepřehřívá interiér.
samozatmavovaci zrcatko nemam. kazdopadne ted s folii uz nemusim zrcatko sklapet ta folie to tlumi dostatecne.. kameru taky nemam, ale pokud ji mas ty tak se nemas ceho bat pak muzes mit vzadu klidne 0% procent.. uvidis totiz vzdyBohousek píše:Noo tak u nás sme vybírali spolecne a modrou má každej druhej a tato vypadala pekne. Jen jedna konstruktivní otázka. Jak funguje samozatmavovaci zrcátko když je kufr s folii a jaká je viditelnost za šera a v noci při couvání. Ja mam sice ve výbavě obednanou i kameru ale když vím jakej úhel zabírá tak mi nedá se zeptat. Vseobecne mohl bys sdělit dojmy s výhledem do všech oken za šera a nebo za snížené viditelnosti. Ja plánovuju prave větší propustnost. Tak kdyby to bylo slusne dal bych asi neco podobného.
Vypada to tak ze kdyz jedu autem s temito foliemi tak bych nejradeji nakopal urcitou cast tela majiteli. Je to strasne prijemne kdyz se odrazi slunce a oslnuje ostatni ridice.koso44 píše:Nemáte niekto na bielom aute zrkadlové fólie??? Zaujimalo by ma ako to vyzera
bony píše:Vypada to tak ze kdyz jedu autem s temito foliemi tak bych nejradeji nakopal urcitou cast tela majiteli. Je to strasne prijemne kdyz se odrazi slunce a oslnuje ostatni ridice.koso44 píše:Nemáte niekto na bielom aute zrkadlové fólie??? Zaujimalo by ma ako to vyzera
Je to opravdu dosti nepříjemné, ba dokonce až nebezpečné v případě oslnění.koso44 píše:bony píše:Vypada to tak ze kdyz jedu autem s temito foliemi tak bych nejradeji nakopal urcitou cast tela majiteli. Je to strasne prijemne kdyz se odrazi slunce a oslnuje ostatni ridice.koso44 píše:Nemáte niekto na bielom aute zrkadlové fólie??? Zaujimalo by ma ako to vyzera
Dakujem za názor z tohto hľadiska som sa na to nepozeral ok ostanem verný ciernym
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |