Atos, skusenosti s nim
Moderátor: Moderátoři
Atos, skusenosti s nim
Nazdar
Som majitelom Hyundaia Atosa. Chcem sa spytať či ma niekto skusenost s tymto autom, a či je sním spokojný?
Som majitelom Hyundaia Atosa. Chcem sa spytať či ma niekto skusenost s tymto autom, a či je sním spokojný?
- Reklama
- Andilekjaninka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Atos, skusenosti s nim
ahojky ja mam taky cerveneho draka a jsme s nim moc moc spokojena a az bude po par upravach aby mu pribylo par koniku tak to bude jeste lepsejsionicek píše:Nazdar
Mám mazlíčka Atose Prime a nedám na něj dopustit
- Andilekjaninka
- Kontaktovat uživatele:
Hans
No to jeste nevim ale je to mozne zalezi hlavne na tom jestli dostanu v praci volno.
Mám mazlíčka Atose Prime a nedám na něj dopustit
-
Atosík 1.0 R.V 99
Nazdar chlapi.
Taky tuhle VĚC mám,ve stříbře.Koupil jsem za 70.000 r.v.99 najeto 58.000.Od května na něm jsem nadrandil 32.000 a bez problémů.Akorát svíce, oleje a tak.Odešly mi pouze kabely k svícím-ale to je normál.Koupil jsem v Modřanech americký za 490,.Kč kompet. Jinak poho. A to to mám na práci,denně v provozu po Praze i mimo. Jedinej problém byl obsah motoru ( 1.0) přesedl jsem ze Scorpia 3.0 a to byl trošku šok, ale jde fakt jen o zvyk. Na město total super autíčko, vytlačíš popelnici a zaparkuješ. Spotřeba 0-vá,údržba taky nic moc.Pohodička. Tak zatím a ŘIĎ AŤ JEDEŠ LIP,MYSLEL JSEM ....
Taky tuhle VĚC mám,ve stříbře.Koupil jsem za 70.000 r.v.99 najeto 58.000.Od května na něm jsem nadrandil 32.000 a bez problémů.Akorát svíce, oleje a tak.Odešly mi pouze kabely k svícím-ale to je normál.Koupil jsem v Modřanech americký za 490,.Kč kompet. Jinak poho. A to to mám na práci,denně v provozu po Praze i mimo. Jedinej problém byl obsah motoru ( 1.0) přesedl jsem ze Scorpia 3.0 a to byl trošku šok, ale jde fakt jen o zvyk. Na město total super autíčko, vytlačíš popelnici a zaparkuješ. Spotřeba 0-vá,údržba taky nic moc.Pohodička. Tak zatím a ŘIĎ AŤ JEDEŠ LIP,MYSLEL JSEM ....
Re: Atosík 1.0 R.V 99
Markus Hrozný píše:Nazdar chlapi.
My víme jak si to myslel! Tak ať pěkně slouží Tvůj vůz,respektivě vozík A vítej na našem suprovým webíku!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jí uvolni ruční brzdu.alda píše:Ahojte, kluci a holky co máte Atose, zkuste napsat kolik Vám to papá. Moje žena si stěžuje, že to vůbec nejede a moc to žere.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
No ta moje jezdí také jako drak, ale byla zvylká na mého 2.5 V6 a s tím litrem ji to tak nejede Asi právě proto ji to trochu víc papá, protože když nejede 90 (na okrskách) tak se plazí
dříve SONATA 2.5 V6 24V LPG
pak KIA Magentis 2.5 V6 24V LPG
a nový přírůstek ATOS 1.0 manželce
nyní SONATA NF 2009 2.0 CRDi
pak KIA Magentis 2.5 V6 24V LPG
a nový přírůstek ATOS 1.0 manželce
nyní SONATA NF 2009 2.0 CRDi