![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Jinak auto ma 20000km, vyrobeno 3/2014.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Dnes mi volali uplne stejnou zpravu.vemec píše:Pridavam se. Zjistil jsem to taktez o vikendu, najeto pres 23000, vyroba zacatek roku 2014. Se stredou mate docela stesti. Byl jsem objednany na 12.8., pricemz mi ted volali, ze jim dosla gufera a lamely, takze nyni nove na neurcito nez prijdou nove objednane dily. Mimochodem, kdyz jsem se v pondeli dopoledne objednaval, tak jsem pry byl ten den uz tretiNo, velkou radost z toho nemam, da se s tim jezdit tak mozna po meste - a napr. o bezpecnem predjizdeni ve vyssich rychlostech se neda vubec mluvit.
johny_r píše:Tak to vypadá, že budu další na řadě. 1.6 GDI, zakoupeno v lednu 2014, najeto 35kkm. Včera se mi dvakrát stalo, že po zařazení rychlosti a puštění spojky vyběhly otáčky někam ke 4-5000 a pak se to chytlo a spadly tam, kam mají. Dnes ráno zase jednou. Včera když jsem řadil trojku, dnes dvojku. Takže asi spojka, což? Jinak nesmrdí, necuká. Co vy na to?
Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |