Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ja snima jezdil v zimě prez Svatou Kateřinu ( kdo zna - krpál jako kráva denně do SRN) a absolutne zadnej problém. Snehu jak nasrano a v pohode.Martinsp píše:No já měl barumky 2x a nechci je ani kdyby stály půlku než nokiany. Sníh v kopci a barumky opravdu nejdou dohromady. Jestli je pravda co psal sikopa o D4, tak to je v pr...., přemýšlel jsem o nich, takže asi ty D3. Sikopa- můžu se zeptat jak jsou hlučné oproti letním?
To se vazne nechate tak zblbnout tim, co rikaji v televizi?marod22 píše:Chlapi, chcem vedieť Váš názor. Včera mi prišli objednané Nokiany WR D3, ale neprebral som ich ja osobne. Doma som checkol DOT a sú vyrobené 3514, takže sú vyše roka staré. Písal som predajcovi, že žiadam žiadam výmenu za nové (max tri mesiace staré) a odpísal mi, že WR D3 sú všetky rok 2014 a priamo od výrobcu, určené na predaj pre túto sezónu. Je to podľa Vás ok, čo si o tom myslíte? Mám sa na to vykašlať, alebo to riešiť ďalej?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |