zkousel. Vsechna kola jsem o 0.1 prefoukl oproti doporucenemu tlaku a chova se to jako hysterka porad...Hardcam píše:Asi jsi nezkousel pridat 0,1b, co?
Fakt vynalez, az mi prdne pneu, tak nic nepoznam, protoze to budu vesele ignorovat
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
zkousel. Vsechna kola jsem o 0.1 prefoukl oproti doporucenemu tlaku a chova se to jako hysterka porad...Hardcam píše:Asi jsi nezkousel pridat 0,1b, co?
+ záruka DHL v celním řízení 500CZKob3l1x píše: If you want to buy 4 pcs 52933-3N100.
Now let me count the total payment for you as following:
Total price: 21.7USD/pcs*4 pcs= 86.8USD.
The shipping cost by DHL to Slovak Republic is 25USD.
Total payment is 111.8USD.
Tiež mi v servise potvrdili, že TPMS snímače pasujú aj na disky bez vybrania. Som objednaný na prezutie a namontovanie snímačov na piatok, takže dám vedieť, či budú funkčné. Sada origo snímačov ma výjde na cca 250,- Eur. Alternatívy od Alcaru vychádzajú na 200,- Eur. Dávam prednosť origo.pytlak píše:Ahoj, zdravím všechny.
Moje informace od dealera Hyundai v Rýmařově:
Na můj dotaz o nutnosti výřezu v alu disku, o párování a načítání čidel letní a zimní sady a prohazování jednotlivých kol na různé pozice na autě jsem obdržel tuto odpověď:
...
Ventilky pasují do všech kol, tím že není výkroj se jen musí použít více
závaží na vyvážení. Senzory se na disky lepí a výkroj není potřeba.
Vozidlo si ve většině případech nové sady ventilků spáruje samo. V případě,
že nespáruje, tak to párují naši mechanici pomocí diagnostiky. Pro další
přehození letní sady za zimní nebo naopak se automaticky páruje samo. Záměna
kol nemá na párování vliv.
Sada ventilků TPMS po slevě pro naše klienty stojí 3376,- včetně DPH
...
Tak tohle jsou informace od Auto Lašák Rýmařov
Toto su tiez originalPiNa píše:+ záruka DHL v celním řízení 500CZKob3l1x píše: If you want to buy 4 pcs 52933-3N100.
Now let me count the total payment for you as following:
Total price: 21.7USD/pcs*4 pcs= 86.8USD.
The shipping cost by DHL to Slovak Republic is 25USD.
Total payment is 111.8USD.
+ DPH 21% - 23.50USD
cca 2900CZK
To už není takový rozdíl oproti nejlevnějším originálům.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |