Přeji dobrý a pohodový den. Chci se s vámi podělit o takovou drobnost... Z důvodu dlouhodobé nemoci jsem odstavil svého Atose (r.v. 1998, najeto 199300km) počátkem ledna t.r. do garáže, zamknul a odešel... Včera jsem se k němu vrátil, vypustil starý olej, vystříkal konektory (kam jsem dosáhl

) Kontaktolem, setřel prach z oken a strčil klíče do zapalování.... Byla ve mě malá dušička, když jsem otočil klíčkem a začal startovat... Pánové, věřte mi, nebo ne, ale ten "všivák" naskočil okamžitě

!!!!! Bez jediného zaváhání, bez jakéhokoli pazvuku, prostě paráda... Po chvilkovém volnoběhu a pomalém vyjetí z garáže, jsem Atíka "vyvenčil" asi 20ti kilometrovou vyjížďkou.... Podotýkám, že baterii jsem měl doma a lehce oživenou. Po dnešní delší jízdě a následné kontrole u známého automechanika nebylo shledáno žádných potíží a auto bez problémů "šlape". Berte to, prosím, jako malou trošku do mlýna o spolehlivosti našich vozů

. Tímto chci i tak trochu povzbudit i ty z nás, kteří někdy měli, nebo mají problém s autem, že se dá vše vyřešit a jezdit dál. Mám ze svého Atíka radost a chtěl jsem se s vámi o ni podělit

. Děkuji za přečtení a přeji všem hezký den! Alík