Exup.FZR , a ako si poznal, ze okrem toho, ze su profesionaly, tak aj rozumeju tomu, co robia ?
Pre SantaFe 2 CM 114kW manualna prevodovka som pozrel udaje po uprave, neposkodi mi uprava motor alebo prevodovku ?
zvýšení výkonu motoru??
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: zvýšení výkonu motoru??
Kia Sorento UM 2,2 Crdi 6AT od 7/2016
Hyundai SantaFe 2,2 CRDI 114 kW M5 2006
Ford Focus 1,6 M5 2008 do 5/2016
- Reklama
hehe, koukam, ze 1.6 GDI ani nemaji v nabidce
i30 WG 1.6 GDI, New weekend, Cool red, MY 2015
- Zbyněk Hanáček
- **
Já jedině tohle
https://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
Po téhle úpravě mě pojede Matrix z kopce i 120km/h.
https://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
Po téhle úpravě mě pojede Matrix z kopce i 120km/h.
三菱・コルト 1.3 Po čertech povedený ďáblík pro moji Micku
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
Není důvod mít obavu. Vše je děláno v rámci možnosti vozu a nikdo si nedovolí z takové firmy chyby.sagen píše:Exup.FZR , a ako si poznal, ze okrem toho, ze su profesionaly, tak aj rozumeju tomu, co robia ?
Pre SantaFe 2 CM 114kW manualna prevodovka som pozrel udaje po uprave, neposkodi mi uprava motor alebo prevodovku ?
Upravují i mnohem dražší vozy než jsou ty naše osobní vozy.
Jak jsem dal odkaz na firmu tak tam je vše včetně dotoho ,že za vše ručí atd.
Hyndai Elantra 1.6 79 kW, rok výroby 2001.
- Upr.SW v ŘJ motoru 7/2016.(Vým.Rozvod.řemenu motoru,vým.katalyzátoru,vým.levé zadní náby,vým.celého setu spojky v 12/2016.,repase brzd 4/2017,renovace světel, STK bez problému na další 2x roky)
- Upr.SW v ŘJ motoru 7/2016.(Vým.Rozvod.řemenu motoru,vým.katalyzátoru,vým.levé zadní náby,vým.celého setu spojky v 12/2016.,repase brzd 4/2017,renovace světel, STK bez problému na další 2x roky)
Kdo nevěří at tam běží jak je v pořekadle.laufas píše:Ja treba nemam duvod se te na cokoliv dal ptat, protoze ti neverim.
Já jsem spokojen a vylepšení jsem už na začátku pouze doporučil.
Je na každém zvlášť zda toho využije či nikoliv.
Nechceš ?tak to nedělej. Nikdo tě k tomu nenutí.
136 kW a 403 Nm miesto pôvodných 114 kW a 343 Nm je pekné. A vedia vôbec profesionálni odborníci, že je v tom prevodovka M5HF2 a v jej servisnom manuále, časti A na strane 2 je uvedený maximálny vstupný krútiaci moment 350 Nm ? O koľko sa predĺži životnosť prevodovky so 403 Nm ( s plynom na podlahe sa rozbieham každé ráno, keď nechcem čakať dom 8 hodiny na voľnú cestu a pred týždňom pri 123.000 km nový zotrvačník LUK a pre istotu aj spojka LUK , aj keď z nej som ubral len 0,7 mm takže ešte 150.000 by zvládla, + nové ložisko AISIN).Exup.FZR píše:Není důvod mít obavu. Vše je děláno v rámci možnosti vozu a nikdo si nedovolí z takové firmy chyby.sagen píše:Exup.FZR , a ako si poznal, ze okrem toho, ze su profesionaly, tak aj rozumeju tomu, co robia ?
Upravují i mnohem dražší vozy než jsou ty naše osobní vozy.
Jak jsem dal odkaz na firmu tak tam je vše včetně dotoho ,že za vše ručí atd.
A už obligátnych 540 Nm do 470 Nm etrového AISINu u IX55, 540 Nm do rovnakého 470 Nm AISINu u Murana, dvojspojka v GTR...
že ty to robíš ako reklamu.
Kia Sorento UM 2,2 Crdi 6AT od 7/2016
Je fakt,že mě také čeká výměna spojky.
Má už nalítáno od předchozích majitelu 160 talířu a občas si klouzne v kopci.
Snad to za vánoční svátky zvládnu vyměnit.
Vánoce jsou tak.max.pro děti,které na to věři a koukaj na bednu a to není na mě.
Na vánoce a ty blbosti okolo jsem už dost starý.
.........................................
sagen - Ohledně tvého vozu??
Čísel a informaci jsi napsal dost,ale tvůj dotaz je na techniky z firmy z uvedeného odkazu.
Neznám vůz tvého provedení a to co píše výrobce vozu do letáku a papíru za TTD pro budoucí majitele vozu to projednej s nima v té firmě co tvé auto zvládne.
Ale zaručeně má dost velkou výkonovou rezervu takže i po upravě to tvé auto zvládne hravě.
To co výrobce vozu uvádí za parametry vozu jsou měřené tak jak je dodané kupujícímu a jak již bylo uvedeno,všechny cestovní vozy jsou z výroby nastavené na zlatou střední cestu a výkonu.
Takže i tvé auto bude mít výkonovo rezervu a ta se dá vxužít.
Píšeš reklamu?? to mě nenapadlo-jak se to dělá??
Píšu zde jen moji velice dobrou zkušenost a to pouze u mého vozu Elantry 2001 a s uvedneným upravcem.
Nikomu nic nenutím ,jen Doporučuji!! po vlastních dobrých zkušenostech.
Jiné vozy nemám a nemám vyzkoušené ani upravy na nich, takže bohužel ti nedovedu poradit ani u tvého vozu a tim ani odpovědět.
Cinkni do té firmy a zaručeně ti všechny otázky odpovědí.
......................................
Pro ostatní Tunery za PC co chtěj grafy a obrázky z měřících přistroju je hodně,ale pak si koupí smradifuk do interieru a potah na volant doporučuji:
Před zvážením dotazu na vše možné ohledně uprav jejich vozu a obrázku z grafu,jednejte tím,že kontaktujete uvedené odborníky firmy z odkazu.
Ti vám odpovědí na vaše otázky.
Nebudeme tady spamovat příspěvky na něco jiného než se zakladatel vlákna "cechura" ptal.
Má už nalítáno od předchozích majitelu 160 talířu a občas si klouzne v kopci.
Snad to za vánoční svátky zvládnu vyměnit.
Vánoce jsou tak.max.pro děti,které na to věři a koukaj na bednu a to není na mě.
Na vánoce a ty blbosti okolo jsem už dost starý.
.........................................
sagen - Ohledně tvého vozu??
Čísel a informaci jsi napsal dost,ale tvůj dotaz je na techniky z firmy z uvedeného odkazu.
Neznám vůz tvého provedení a to co píše výrobce vozu do letáku a papíru za TTD pro budoucí majitele vozu to projednej s nima v té firmě co tvé auto zvládne.
Ale zaručeně má dost velkou výkonovou rezervu takže i po upravě to tvé auto zvládne hravě.
To co výrobce vozu uvádí za parametry vozu jsou měřené tak jak je dodané kupujícímu a jak již bylo uvedeno,všechny cestovní vozy jsou z výroby nastavené na zlatou střední cestu a výkonu.
Takže i tvé auto bude mít výkonovo rezervu a ta se dá vxužít.
Píšeš reklamu?? to mě nenapadlo-jak se to dělá??
Píšu zde jen moji velice dobrou zkušenost a to pouze u mého vozu Elantry 2001 a s uvedneným upravcem.
Nikomu nic nenutím ,jen Doporučuji!! po vlastních dobrých zkušenostech.
Jiné vozy nemám a nemám vyzkoušené ani upravy na nich, takže bohužel ti nedovedu poradit ani u tvého vozu a tim ani odpovědět.
Cinkni do té firmy a zaručeně ti všechny otázky odpovědí.
......................................
Pro ostatní Tunery za PC co chtěj grafy a obrázky z měřících přistroju je hodně,ale pak si koupí smradifuk do interieru a potah na volant doporučuji:
Před zvážením dotazu na vše možné ohledně uprav jejich vozu a obrázku z grafu,jednejte tím,že kontaktujete uvedené odborníky firmy z odkazu.
Ti vám odpovědí na vaše otázky.
Nebudeme tady spamovat příspěvky na něco jiného než se zakladatel vlákna "cechura" ptal.
Manuál k vozu máš očividně pročtený . Tak to máš dobře načtené....Máš Zvláštní styl jizdy,měl jsem za to,že máš cestovní vůz a ne stroj pro přízení lety.sagen píše:..... prevodovka M5HF2 a v jej servisnom manuále, časti A na strane 2 je............O koľko sa predĺži životnosť prevodovky so 403 Nm ( s plynom na podlahe sa rozbieham každé ráno...
Howgh, domluvil jsem.!!