Aaa, pan se slabounkym patvarem od Fiatu zasel prudit. Sekce Linea mrtva, tak se chodis socializovat sem, no nene
Nechces si povidat o zavadach tam, myslim, ze na Bravo II se leccos najde, vlastne na vsech Fiatech.
Přílohy
IMG_20151223_112230.jpg (169.72 KiB) Zobrazeno 2358 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Harde myslel jsem, že máš větší úroveň komunikace. Nezlob se, ale já tady odpovídal po delší době s pocitem, to snad nemyslí kluci ve výrobě vážně. Po tak, dlouhé době neumí dořešit u i30 problém spojky. Asi mi nebudeš věřit, ale já žádné podobné problémy a ani ostatní co Lineu vlastní také nemají. Proto jsem si dovolil vstoupit do debaty. Jestli máš tu pravomoc, jakože jo vymaž mne ze seznamu. Mrzí mne tvoje neoprávněná kritika. Jak někdo něco řekne na jsi nepříčetně zákeřný. Já své současné auto kvalitativně nepovznáším do nebes, ale ty jsi asi nikdy chybu neudělal a kupuješ jen nej auta.
Ale jdi ty brepto...podivej se do historie svych pristupu a toho, co sem pises. Objevis se, zarejpes si a zase odtahnes na svuj pisek. Vzdyt je to trapny. Vsude po forech pises hovadiny o + nabadas lidi, aby si sem to "zlo" chodili cist, tak kdo je tady zaujatej? Mne predevsim vadi to, co delas a co tim sledujes, ten princip, Hyundai vem cert. Od doby, cos konvertoval, je z tebe rejpavej blb.
Přílohy
dalibor.jpg (159.29 KiB) Zobrazeno 2317 x
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hoď to Harde za hlavu, jsou Vánoce. " Čím víc se budeš s hovnem mazat, tím víc bude smrdět". Šéf vyfasoval Insignii dehta dvoulitr v kombíku a kudy chodí tudy na ni plive. Na Šumavě plně naložený a taky mu smrděla spojka. Předtím měl O III , tu chválil, ale byla jízdně tvrdá a ještě před ní Fokuse 1,6 naftu a taky nebyl z něho odvázaný. Každý auto má svoje + a -.
Hardcam píše:Ale jdi ty brepto...podivej se do historie svych pristupu a toho, co sem pises. Objevis se, zarejpes si a zase odtahnes na svuj pisek. Vzdyt je to trapny. Vsude po forech pises hovadiny o + nabadas lidi, aby si sem to "zlo" chodili cist, tak kdo je tady zaujatej? Mne predevsim vadi to, co delas a co tim sledujes, ten princip, Hyundai vem cert. Od doby, cos konvertoval, je z tebe rejpavej blb.
Když udělají admina znovu adminem to je dar, jak pro koho. Jinak hezké svátky prezidente Sere tě, že nemám s autem problém. Hoď to za hlavu jsou svátky a přemýšlej víc nad něčem jiným, jak je na tom špatně .
Jednoho takovyho, co furt placal admin admin jsem tu uz meli. Jsem admin stale (o zadnem znovu nevim, ale to vem cert) a mile rad to komukoliv s mozkem predam, stejne to aktivne nevykonavam.
Dalibore, mne je tvoje auto opravdu ukradeny, nicmene problemy ti nepreju, nepreju je nikomu. Naopak bych si pral, aby ses zacal chovat jako ferovej chlap.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zrovna fiata jsem měl taky a zázrak to určitě nebyl, ale už měl nejlepší léta za sebou. Možná že už jsem to tu někde psal, ale kamarád kdysi koupil stilo benzína a dával přes půl míče. A popravdě větší sráč už koupit nešlo. S motorem v servisu několikrát, že jde na 3 válce. Převodovka ho chtěla nechat v Chorvatsku, tak dojel na trojku domu a podvozek katastrofa. Furt bouchání a výměny která neměli konce. Auto nebylo ani zajeté a po záruce šlo. U mého fiatu (marea) byl motor dobrý, ale podvozek taky tragédie.
Tím vším nechci říct že je hyundai špička, ale fiat je jedna z mála automobilek kam jsem se při koupi nešel ani podívat. Údajně umí perfekt motory, jen ten zbytek neumí dotáhnout do konce.
Naposledy upravil(a) Martinsp dne 23 pro 2015, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Martinsp píše:Zrovna fiata jsem měl taky a zázrak to určitě nebyl, ale už měl nejlepší léta za sebou. Možná že už jsem to tu někde psal, ale kamarád kdysi koupi stylo benzína a dával přes půl míče. A popravdě větší sráč už koupit nešlo. S motorem v servisu několikrát, že jde na 3 válce. Převodovka ho chtěla nechat v Chorvatsku, tak dojel na trojku domu a podvozek katastrofa. Furt bouchání a výměny která neměli konce. Auto nebylo ani zajeté a po záruce šlo. U mého fiatu (marea) byl motor dobrý, ale podvozek taky tragédie.
Tím vším nechci říct že je hyundai špička, ale fiat je jedna z mála automobilek kam jsem se při koupi nešel ani podívat. Údajně umí perfekt motory, jen ten zbytek neumí dotáhnout do konce.
Pěkný, ale to špatný Stilo se píše s i po t. Heskího ježýžka. Mějme se rádi jako řidiči ne jako das auto.
dalibordne, teď o svátcích se tady na to vys.. a na silvestra něco napiš ať se pořádně zasmějeme (třeba o Fiatech). A pro ostatní - kluci pěkné Vánoce.
Tak i já se přidáván do zájmového kroužku "spojka". Dnes při zrychlování na dálnici vyletely otáčky ze 4 na 6,5 tisíce. Hned jsem volal servis a zítra jedu na kontrolu Zatím mne to dělá na 6ku na dálnici. Ve městě nic. Mam najeto 45200 km. A to jsem chtěl příští týden jet na hory.