Kluci, vy jste nedostali k autu manuál?bobisek.ltm píše:Při druhé už je kontrola geometrie předepsaná. Je to někde i v rozpise co jsme tady na fóru někde vyděl.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Kluci, vy jste nedostali k autu manuál?bobisek.ltm píše:Při druhé už je kontrola geometrie předepsaná. Je to někde i v rozpise co jsme tady na fóru někde vyděl.
jo kdyz jsou lidi najivnit0x!n píše:
To je tak kdyz kazdej veri kdyz uz to tak musim rict tem zasranejm "technikum", kazdej si mele co chce, ale u Vas jako kazdyho jedince staci otevrit tu knizku co ma kazdej k autu a je to tam taky, kdyz pak servis oponuje vemu tuto knihu a ukazu a nemuzou rict ani pul slova (bohuzel vlastni zkusenost)
Já dnes v rámni 2 garančky v Butovicích geometrii nechtěl, technik dokonce řikal že je zbytečná (po 14 tis. km.), nakonec mne jí ale udělali ;-( Prý se jim něco nezdálo na přední nápravě a opravdu tam nějaká diference a práce byla. Po slevě 400 Kč navíc.t0x!n píše:jeste vetsi sranda tady v tematu, strana 41 odeme:
jo kdyz jsou lidi najivnit0x!n píše:
To je tak kdyz kazdej veri kdyz uz to tak musim rict tem zasranejm "technikum", kazdej si mele co chce, ale u Vas jako kazdyho jedince staci otevrit tu knizku co ma kazdej k autu a je to tam taky, kdyz pak servis oponuje vemu tuto knihu a ukazu a nemuzou rict ani pul slova (bohuzel vlastni zkusenost)vsak si nechte delat geosku treba co rok a idealne po najezdu 1000km
![]()
![]()
takze znovu:
1. GARANCNI, pro "neporuseni" zaruky je treba dodrzet pouze: VYMENA OLEJE, VYMENA OLEJ FILTRU, KONTROLA LAKU KAROSERIE, nakonec ukony oznacene I coz jsou jen kontroly a jsou v casove norme prohlidky tot vse...
zbytek vymen, kontrol atd. je na kazdym a jeho najezdu a jeho penezence, je logicky, ze kdyz jsem mel pri 1.g najezd 7000 nenecham si vymenit komplet vsechny filtry na aute a delat geometrii kdyz auto jede stejne jak kdyz jsem ho koupil, naopak pokud jedu na garancku s 25000km, vymetam diry v okreskach, jezdim kde se hodne prasi, tak by bylo idealni vymenit par filtru a nechat udelat geosku ze...
Filtry si muzes vymenit sam a olej si prineses svůj. Co se tyce filtru, tak se nejspíše jednalo o pylovy filtr, ne? Za ani ne 2-3 minuty práce si uctovat 110 Kc je docela dost. Ale to nevadí, ja to při první garancce taky zaplatilzdenek17 píše:Ahoj,
dnes jsem byl na první garanční prohlídce v Hyundai Aspekta za 4245kč. Autobylo hotové za 2,5h.
ceny uvedeny bez DPH.
Olej - 1275kč bez
Olejové těsnění - 10,78kč
Filtr oleje - 193kč
Filtr vzduchu - 643kč
směs do odstrikovačů - 38kč
nemrznoucí směs - 127kč
Výměna filtrů - 110kč
Kontrola klimatizace - 55kč
Prohlídka karoserie - 277kč
hodinová sazba - 776kč
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |