snike píše:Ja jsem se Ceedem GDI jel Praha-Hradec-Praha, po dalnici rychlost 160 km/hod a spotreba dle tankovani 10,2 litru
Ty vrahu!!! Vzdy s tim nikdo nepocital
Toxin. ja ani jinyho nez aktualniho nemam
rikam, tacho, real netusim, nicmene fakt to jeste dal tahlo, ale zase musim davat pozor na provoz.
Votlajz: no, to si takhle myskujes 215 mezi autama a cekas, jestli s tim pocitaj. Vlastne hrajes takovou ruletu
ne, normalne jedes v levym v miste, kde neni hustej provoz a tudiz se nejaky nenadaly predjizdeni, vyblikavani apod. nekona. Dost casto vim o manevru ci odboceni lidi driv, nez to sami udelaji, proste ti prijde zvlastni, jak se to auto zacne chovat, zbystris, pockas, pak zase jedes. Denne by se mi na nejakym sjezdu (nejcasteji vsak 0-D5) mohla stat nehoda, protoze si na posledni chvili rozmysli, kam vlastne chtej. To je IMHO to realny nebezpeci. Ale to neodsoudis, radeji plne soustredenyho ridice, protoze to je ve vysoky rychlosti kazdej, vsechno si hlida. A abych te uklidnil, Ceed ma 16tkm (nevim, kde to vzal), ale poprve jsem jel pres 170km/h. A docela me to mile prekvapilo.