Alternátor i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Alternátor i30
Ahoj,zjistil jsem,že se mi změnil zvuk motoru a tak jsem po tom šel,co to je? A z alternátoru jde takový kovový zvuk,nevím jak přesně bych to popsal.Domnívám se,že to mohou být asi ložiska.Nemá někdo zkušenost? A taky jestli někdo nevíte cenu alťáku.Už teď mi stojí všechny chlupy .Díky za nápady.
- Reklama
Re: Alternátor i30
a neodesla volnobezka na remenici,ktery to mas rok vyroby/mesic,model, typ motoru
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Hyundai i30,r.v.2009/01,FD,motor 1.4,80 kW
pokud je tomu tak jak uvadis tak mas na altiku predstihovu spojku(volnobezku),zkontroluj jestli to nedela ona,dost casto odchazi
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Ahoj,rád bych to zkontroloval,ale jsem laik jak poleno.Nemůžeš mi to nějak přiblížit?Asi mě stejně nemine servis,že?
Tak záhada vyřešena.Zajel jsem do servisu a mechanik během 5 min. zjistil,že odchází vodní pumpa.Sundal řemen a byl doma.Takže do kasičky a 3.500 tis. půjde.Co dodat,na to auto je.
Taky mě odešla vodní pumpa. Na začátku v servisu, když jsem byl na Garančce, zjistili podle zvuku, že odchází čerpadlo klimatizace. Hned jsem se zeptal na cenu, tvrdili že to bude stát kolem 30tkč. Což jsem omdlel. Hledal jsem po netu, žádná sláva, stejná cena. Začal jsem šetřit. Později, asi měsíc po servisu, jsem zjistil, že něco teče z auta, tak jsem se podíval. Nádrž chladící vody byla prázdná. Volal jsem do servisu, naštěstí jsem to měl jen 15KM, mi řekli, že mám dolít vodu a hned přijet. Tak jsem to udělal. Během jízdy v autě mi stoupla teplota, musel jsem udělat přestávky na zchladnutí, naštěstí to bylo v zimě. Ale dojel jsem do servisu. V servisu zjistili, že to není klimatizace, ale vodní pumpa a k tomu se ztratil i řemen. Auto jsem jim nechal, říkal, že to bude trvat díl, asi týden, já říkal, že to je jedno, až to bude tak zavolá. A druhý den jsem byl mile překvapen, volal mi, že auto mám opravené, a že pro to můžu přijet a platil jsem tak kolem 3000kč. Takže místo toho, že by jsem měl být naštvaný, jsem měl z toho zážitekfloutek píše:Tak záhada vyřešena.Zajel jsem do servisu a mechanik během 5 min. zjistil,že odchází vodní pumpa.Sundal řemen a byl doma.Takže do kasičky a 3.500 tis. půjde.Co dodat,na to auto je.
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Dooobry palky...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT