Zdravím, již delší dobu pokukuji po I40 a konečně tak nějak uzrál čas, abych se pro koupi rozhodl. Projel jsem opravdu hodně inzerátů a sleduji ceny jednotlivých modelů. Mám zájem o předváděcí vůz ve specifikaci style nebo premium (před FL verze) či premium/premium luxury (FL verze). Ceny předváděcích modelů style (před FL) se mi zdají celkem fajn (dají se sehnat i kolem 500 000 kč). Ceny premium (před FL) tak nějak nevím protože není dostupný snad jediný model jako předváděčka. Ovšem ceny verze premium (FL verze ) jsou nejnižší na 600 000 kč a to se mi zdá jako hodně velký rozdíl (na to že je verze prakticky srovnatelná s výbavou style před FL) a ceny verze premium luxury je nejnižší asi za (660 000 kč), což je podle mě taky trochu vysoko.
Dost nad tím přemýšlím, rád bych verzi premium luxury, ale nechce se mi jít přes 600k, případně verzi premium (před FL) ale tam bych očekával tak max 560k.
Zajímá mě jaké máte zkušenosti a jestli je reálné aby ceny v nadcházejícím jarním období (březen, duben, květen) slezly trochu dolů, případně jak moc je reálné smlouvat o cenu u předváděcích modelů(u nových aut běžné).
Navíc bych rád černou barvu + manuál i přesto že vím že u "kožených výbav" je spíš automat a tak uvažuji jestli bych se nespokojil s látkou ...

Samotné prodejce jsem ještě nekontaktoval, ale než se do toho pustím, tak se snažím nasbírat co nejvíc info. Na auto nikterak nespěchám a proto bych si rád vhodně vybral.
Omlouvám se za delší článek a předem díky za odpovědi.
M.