Nové autorádio v Acc - anténa se vysunuje i při poslechu CD
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nové autorádio v Acc - anténa se vysunuje i při poslechu CD
Čaute lidi, na novém radiu SENCOR, které jsem nainstaloval místo orig. se mi vytahuje anténa i při poslechu CD. To je pěkně blbé, obzvlášť, když máte tu elektrickou anténu pokaženou a místo vyjetí vám tak 15x hlasitě zavrčí a nic. Dá se s tím něco dělat. Když odpojím kabel od antény, přestane to? dÍK
Hyundai Accent 1.3i 12V, 62Kw '97
- Reklama
Re..
Ano Ivane řešilo, ale k ničemu rozhodujícmu se tenkrát nedošlo. Jestli pomůže odpojení kabelu od antény, to nevím, ale zkusím to!ivan píše:Už se totu někde řešilo,zkusím se potom podívat!
Jsou 2 možnosti buď kabel nebo opravit anténu.
Ale napadlo mě, jestli není ještě rádio propojené s anténou jinak. Ten široký kabel je sice k anténě, ale ty ostatní drátky, co vedou do rádia v té čokoládě, ty jsou přece také spojeny s anténou, ne?
Re..
Takže je to jasné. Vytažením té tlusté anténové šňůry to není. Ta pouze slouž jako přvod signálu z antény do rádia. Budu se muset podívat do té čokoládky a podle návodu ustřihnout přslušný kablík a nebo.....spravit anténu.
Jo ještě se chci zeptat, nevíte někdo jak funguje hmaservice.com. Zaregistroval jsem se, ale dále už nevím, kde mám hledat. Díky
Jo ještě se chci zeptat, nevíte někdo jak funguje hmaservice.com. Zaregistroval jsem se, ale dále už nevím, kde mám hledat. Díky
Mne to dela Alpine taky, alespon myslim, predchozi radio to delalo a tak jsem zvolil vypinac. Modrej kabel antenty jsem o par desitek cm nastavil tak, abych v jeho pulce udelal vypinac a natahnutim ruky ho v klidu zapnul/vypnul, takze antena vyjede tehdy, kdyz chci.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Re: Re..
Tak tos mi ušetřil práci!!!McSatek píše:Ano Ivane řešilo, ale k ničemu rozhodujícmu se tenkrát nedošlo. Jestli pomůže odpojení kabelu od antény, to nevím, ale zkusím to!ivan píše:Už se totu někde řešilo,zkusím se potom podívat!
Ale napadlo mě, jestli není ještě rádio propojené s anténou jinak. Ten široký kabel je sice k anténě, ale ty ostatní drátky, co vedou do rádia v té čokoládě, ty jsou přece také spojeny s anténou, ne?
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: Re..
Na vysouvani anteny je v napajecim iso konektoru tusim pin 5, tak ho zkus odpojit a ona se prestane vysouvat ale, nevim co kdyz ji budes chtit pouzit, tohle reseni rozhodne neni to spravne .McSatek píše:Ano Ivane řešilo, ale k ničemu rozhodujícmu se tenkrát nedošlo. Jestli pomůže odpojení kabelu od antény, to nevím, ale zkusím to!ivan píše:Už se totu někde řešilo,zkusím se potom podívat!
Kdyztak si na to utvor nejaky echt tlacitko, ale neni to moc elegantni reseni...
jinak tady mas popsany cely zapojeni isa.... http://www.automotodiagnostika.cz/index ... 2&Itemid=2
Accent 96 1,3 55 kW 5dv. zelena metal.
Re..
Chlapi,
včera jsem se s tím hrál asi 2 hodiny. Pořád jsem anténu vytahoval až začala zase trošku fungovat, jenomže nezajížděl ten poslední článek. Byl moc zadřený. Anténa se kvůli němu nechtěla vysouvat. Prostě motorek neměl takovou sílu aby ten zadřený kousek vytáhl. Po trošku razantnějsím zásahem kladiva už to nejelo skoro vůbec . Ale co odstřihl jsem kabel který je v iso a anténa nevyjíždí. Problém částečně vyřešen - anténu spravím na jaro.
Díky.
Tím končím referát a otevírám diskuzi...
včera jsem se s tím hrál asi 2 hodiny. Pořád jsem anténu vytahoval až začala zase trošku fungovat, jenomže nezajížděl ten poslední článek. Byl moc zadřený. Anténa se kvůli němu nechtěla vysouvat. Prostě motorek neměl takovou sílu aby ten zadřený kousek vytáhl. Po trošku razantnějsím zásahem kladiva už to nejelo skoro vůbec . Ale co odstřihl jsem kabel který je v iso a anténa nevyjíždí. Problém částečně vyřešen - anténu spravím na jaro.
Díky.
Tím končím referát a otevírám diskuzi...
Dyk máš na střeše tu žraločí ploutev, to mi řekni ja ti z toho něco vyjede když chcešHardcam píše:Mne to dela Alpine taky, alespon myslim, predchozi radio to delalo a tak jsem zvolil vypinac. Modrej kabel antenty jsem o par desitek cm nastavil tak, abych v jeho pulce udelal vypinac a natahnutim ruky ho v klidu zapnul/vypnul, takze antena vyjede tehdy, kdyz chci.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Ty jsi drzej:) vetsinou to jsou GPS ploutve (resp. antena GPS)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
nene, antena mi vyjizdi z kufru, jestli myslis myho mazlika. BMW v nejlux verzi v tom ma i vyhledavani a takovy ty drahy blbosti, alespon tak mi to tvrdi kamarad se 730d (2003)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP