Porucha automatického zamykania dverí?
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Porucha automatického zamykania dverí?
Zdravím,
chcem sa opýtať, či sa vám to stalo a ako ste to riešili:
ix20, 1,4 CVVT Style
pri rozjazde sa automaticky pokúša zamknúť, cvaká zámok asi 2-3x ale nezamkne, resp. kotrolka zámku stále bliká.
Pootvárané a pozatvárané všetky dvere aj kufor, znova rozjazd - nič...
Pri zamykaní DO auto zamkne, ale smerovky vôbec nereaguj...
Ale pri odomykaní smerovky bliknú.
Čím to môže byť, prosím?
chcem sa opýtať, či sa vám to stalo a ako ste to riešili:
ix20, 1,4 CVVT Style
pri rozjazde sa automaticky pokúša zamknúť, cvaká zámok asi 2-3x ale nezamkne, resp. kotrolka zámku stále bliká.
Pootvárané a pozatvárané všetky dvere aj kufor, znova rozjazd - nič...
Pri zamykaní DO auto zamkne, ale smerovky vôbec nereaguj...
Ale pri odomykaní smerovky bliknú.
Čím to môže byť, prosím?
- Reklama
Re: Porucha automatického zamykania dverí?
Prostě některé dveře se nezamknou, či je někde vadný kontakt ve dveřích.
Při ručním zamčení jsou všechny dveře zamknuté - skusils vzít za kliku zvenku?
Taky bych skusil obejít dveře a skusit to zamčít klíčem a ze vnitř vyskoušet zamknout ručně.
Pokud to nepomůže ještě by se dalo vyskoušet odpojit na nějakou dobu baterku zda se zblbla elektrika.
A pak jedině reklamace, či pokud už to není v záruce skontrolovat kontakty ve dveřích.
Při ručním zamčení jsou všechny dveře zamknuté - skusils vzít za kliku zvenku?
Taky bych skusil obejít dveře a skusit to zamčít klíčem a ze vnitř vyskoušet zamknout ručně.
Pokud to nepomůže ještě by se dalo vyskoušet odpojit na nějakou dobu baterku zda se zblbla elektrika.
A pak jedině reklamace, či pokud už to není v záruce skontrolovat kontakty ve dveřích.
áno,
skúšal som to viac krát.
Zamknúť s DO - nebliká - všetky dvere zamknuté, vyskúšal som.
Odomknúť s DO - odomkne a zabliká, všetky dvere odomknuté.
Skúšal som viackrát, aj všetky dvere pootvárať a znova pozatvárať, nič.
Plus pri rozjazde ako som hovoril, zámok zašťuká, ale kontrolka stále bliká.
Auto je objednané v servise na pondelok poobede, záruka končí 05/2016, tak uvidíme.
skúšal som to viac krát.
Zamknúť s DO - nebliká - všetky dvere zamknuté, vyskúšal som.
Odomknúť s DO - odomkne a zabliká, všetky dvere odomknuté.
Skúšal som viackrát, aj všetky dvere pootvárať a znova pozatvárať, nič.
Plus pri rozjazde ako som hovoril, zámok zašťuká, ale kontrolka stále bliká.
Auto je objednané v servise na pondelok poobede, záruka končí 05/2016, tak uvidíme.
Ještě to zkus zamknout zevnitř - tím tlačítkem. Když zastavíš a otevřeš dveře řidiče odemknou se ti ostatní dveře? Teda pokud se to zamkne, jak píšeš.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
Áno, presne, vojdem do auta, zamknem zvnútra tým tlačidlom - nezamkne, resp. bliká to tlačidlo zamknutia/odomknutia....
Uvidím v pondelok, či sa niečo zistí, resp. opraví v servise.
Uvidím v pondelok, či sa niečo zistí, resp. opraví v servise.
skus se podívat na spínač kapoty,jestli nechybí ten gumovej doraz proti spínači co je na kapotě,když tam není nestlačí se spínač a při zamykání pak ani nebliknou směrovky.
Tak je to vyriešené
Záručná oprava, vymenený zámok na spolujazdcovej strane.
Zámok zamkol ale systém z nejakého dôvodu nezaregistroval uzamknutie, preto sa o to pokúsil opakovane.
Teraz to funguje tak ako má.
Záručná oprava, vymenený zámok na spolujazdcovej strane.
Zámok zamkol ale systém z nejakého dôvodu nezaregistroval uzamknutie, preto sa o to pokúsil opakovane.
Teraz to funguje tak ako má.
-
- **
Ked je auto v záruke,načo tolká panika??
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
To keď riešim nejakú vec tak panikárim?
Fórum je tu na to, aby sa zdieľali skúsenosti s konkrétnymi problémami, skúsenosťami, radosťami...
Takže, ak ti to náhodou rupne a bude to robiť takto ako mne a budeš mať auto po záruke, tak budeš vedieť, čo to asi môže byť a na čo máš byť pripravený.
Takže pekný deň a čo najmenej riešení problémov či v záruke, či po...
Fórum je tu na to, aby sa zdieľali skúsenosti s konkrétnymi problémami, skúsenosťami, radosťami...
Takže, ak ti to náhodou rupne a bude to robiť takto ako mne a budeš mať auto po záruke, tak budeš vedieť, čo to asi môže byť a na čo máš byť pripravený.
Takže pekný deň a čo najmenej riešení problémov či v záruke, či po...
Mne prijde v poradku, kdyz se nekdo zepta, jestli jeho zkusenost je zavada nebo vlastnost. Prijde mi v poradku, kdyz se zepta, jestli co ma za problem, se da odstranit jednoduse (napr. vymenou pojistky) a nespada do zaruky.
Ale prijde mi trochu az pitome radit, co vsechno ma rozebrat/vymenit/opravit u zarucniho problemu auta v zaruce. Tam staci odpoved "Jo, je to zavada, kterou resi servis v ramci zaruky."
Proc bych ja mel resit (ve svem volnem casu, za sve penize a nervy) to, co ma resit servis?
Ale prijde mi trochu az pitome radit, co vsechno ma rozebrat/vymenit/opravit u zarucniho problemu auta v zaruce. Tam staci odpoved "Jo, je to zavada, kterou resi servis v ramci zaruky."
Proc bych ja mel resit (ve svem volnem casu, za sve penize a nervy) to, co ma resit servis?
Ahoj mam podobny problem ale ked bolo auto v zaruke (už neni) vymenili mi zamok ale len na soferovej strane a na druhej strane nie takze mam dva kluce ked sa auto pohne zacnu zamky cvakat a blika kontrolka na zamykanie dveri ked zastanem a chcem otvorit dvere tak tlacidlo nefunguje kufor sa neda otvorit iba ked vypnem motor a vytiahnem kluc zo spinacej skrinky otvorim soferove dvere vtedy otvorim kufor
V prvni rade jsi udelal spatne, zes nechal namontovat druhy samostatny zamek a ne cey komplet, mel jsi na to narok.
Druha vec - kdy TI vymenovali ten zamek v zaruce? A kdy Ti zacalo delat, co popisujes? Ono totiz i kdybys mel uz po zaruce auta, na vymenene dily mas dva roky zaruku a na kazdou opravu taky nejakou dobu (u nas v CR) myslim 3 mesice. Nezavisle na zaruce vozidla.
Druha vec - kdy TI vymenovali ten zamek v zaruce? A kdy Ti zacalo delat, co popisujes? Ono totiz i kdybys mel uz po zaruce auta, na vymenene dily mas dva roky zaruku a na kazdou opravu taky nejakou dobu (u nas v CR) myslim 3 mesice. Nezavisle na zaruce vozidla.
Na materiál-součástky by měla být záruka 2 roky / na práci 6 měsíců pokud se nepletu, ale je možné že už je to jinak - zákony nesleduji.....
Vymena bola pred rokom a zaruka skoncila v auguste 2016 ale dnes som siel na aute a vsetko funguje normale takze tam bude asi niekde skrat alebo niečo podobne
Nevie niekto ci sa to da vypnut aby to nezamykalo?