Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Dle názvu tipuji w442. Mám je a jsem s nimi maximálně spokojen. Měl jsem teď možnost jet cca 200 km v opravdu ošklivém počasí na Barum Polaris 3 a chvílemi bylo cítit, že by to pneumatiky nejraději vzdali. U těchto Hankook se mi to ještě nestalo. Ale uznávám, že každý má jiné priority.airwaves píše:Toto jsou ty neskutečně hučící čupky, tomu se obloukem vyhněte!!!!
Loni jsem dojížděl zimní. Přece nevyhodím pneu s 3 a půl mm vzorkem. To by se gumárnám líbilo ... Pravda je, že šly rychleji do kopru, ale jízdní vlastnosti normální. Ušetřil jsmem jednu sezónu letní sady. Nechápu tu propagaci v TV, že zimní pneu má v létě ( při vyšších teplotách) delší brzdnou dráhu než letní ?! Vždyť je tam měkká směs, tak přilnavost by mělá být vyšší. Už se teším až zavedou povinnost jarních a podzimních pneu a dále budou následovat denní a noční pneu ...airwaves píše:Dojíždíte zimní? A jaké máte zkušenosti? Já ano. Jsou to Kleber Krisalp HP2. Zrovna včera jsem pří nájezdu na dálnici v utahující se zatáčce hodně přitvrdil a sedí to jako bejk. Navíc jsem měl ještě možnost otestovat totální prasárnu. i30 na levé straně dvě nové letní Michelin a na pravé straně dvě staré zimní Nokian W+, ale namontované opačně. Toto mi řekl majitel až po testovací jízdě. Jsem trubka nic jsem nepoznal.
Auto se i při testování chovalo úplně normálně. Takže rada na závěr, nesledujte TV, nečtěte SM a neposlouchejte rozhlas.
Nehodovost po zavedení povinnosti zimních gum neklesla ani o procento. Sebevraždu v čr spáchá ročně 3x víc lidí než zemře na silnicích. Zakázal bych sebevraždy a pokutoval sebevražedníky. Dával bych jim dýchnout, kontroloval jim lékárníčky a boty, zda mají správný vzorek. Stáří bot, reflexní pásky, alkohol...... Tato snaha by byla nejméně 3x efektivnější než buzerovat řidiče a nakupovat dálniční stíhačky. Bohužel sebevražedníci většinou nemaj prachy. Tož sem Vám chtěl pomoci a chránit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |