Tak jsem teda jel s typovým listem a velkým TP na STK Hodonín DEKRA...
Paní u přepážky si vzala 300,- kč A že si mám počkat, že mě zavolají... CCa po půl hodině čekání jsem zbystřil, když jsem uslyšel za přepážkou "typový list - to jsou jako gumy nebo co?" - a asi 2 "technici" po mě potají pokukovali a radili se co a jak

Tak jsem doufal, že už budu na řadě. PO další půlhodině čekání jsem se šel zaptat paní k přepážce, jestli na mě nazapomněly. Ta mě ujistila, že ne, že si mě už bral (technik) a ukázala na pána .... Pán šel zrovna do kanceláře a někam telefonoval, pak seděl u počítače a "PRACOVAL". Je to tam prosklené, tak že jde všude vidět... CCa po 15-ti minutách pro mě osobně došel na čekárnu a zaptal se: "TY GUMY NEBO KOLA NEBO CO TO JE?" Zajásal jsem ZDE!! ! ! Najel jsem autem na dílnu, technik vlezl do jámy. PO 5 ti minutách vylezl a řekl: "JÁ TO NEMŮŽU NAJÍT"....
Zeptal jsem se co? Řekl něco jako KBA nebo tak něco, zeptal jsem se co to je? Jestli nějaký číselný kód nebo nějaká značka.. On mi odpověděl ŽE NEVÍ, ŽE SI TY KOKOTI DYCKY NĚCO VYMYSLÍ A ONI TO PAK MAJÍ TADY HLEDAT
To už jsem docela znějistěl...
Znovu vlezl pod auto a hledal, vlezl jsem za ním a hledal taky.. No ale nevěděl jsem, co mám vlkastně hledat..
Za chvilku vylezl, a na mě, že co má jako dělat.. Já na něho, že nevím, že oni jsou tu přece odbornící...
On na mě, že mi napíše, že kola jsou nevyhovující...
Já na něho, z jakého důvodu?
Mám přece platný typový list, protokol o zkoušce a navíc ještě osvědčení ministerstva dopravy...
On odešel...
Pak došel a že co jako?
Já na něho, ať mi vrátí 300,- kč a zajedu si radši jinam... On naštěstí souhlasil
Tak jsem paní upřepážky poděkoval za pěkně projebanou 1,5 hodiny a odjel nasryný jak prase domů...