Axel.Foley píše:Vítej a přeji hodně spokojených kilometrů. Zajímalo by mě porovnání - klady a zápory, první dojmy.
Ahoj,
Jelikož máme v práci OIII a měl jsem příležitost s ní jezdit a kdyby byla za stejnou cenu jako I30 tak bych ji určitě vzal dříve než I30..... Ale protože cenová politika je tak jak je vzal jsem
Co mi u

vyhovuje: menší aerodynamický hluk při vyšších rychlostech je menší než u Rooma , vyhřívaný volant , parkovací kamera , tichý motor , kufr s úložnými prostory , multifunkční volant, ovládaní klímy, el. sklopná zrcátka, rychle topí oproti TDi ....
Co mi vadí : blbě odhlučněný podvozek, okna bez dojezdu + nejdou ovládat dálkačem, jak dám zpátečku tak se nezeslabí rádio a nezapne zadní stěrač, možná bych řekl že plasty uvnitř jsou náchylné na poškrábání a omak oproti Roomovi....
Motory porovnávat nebudu doteď jsem měl TDi .... ale i tak bych řekl že GDI je lenivé i když se točí
Ale co mi docela vadilo, že už jsem měnil spojku na záruku ( doufám že to bude poslední oprava) s stejně po výměně při pomalem rozjezdu auto poškubává ( před výměnou to nedělalo) to jsem na Roomu nezažil. Měl najeto skoro 200 000 km a motor s převodovkou byl suchý jak by vyjel z linky....
Jinak mi prozatím

vyhovuje snad vydrží aspoň těch 150 000 km nebo 6let
Tak asi tak...