UPDATE: Pridávam úrivok z fungovania zobrazenia pohľadu zadnej kamery (zadný režim).
Rear View Mode Function
PGS action condition to display rear view camera is as follows.
1. When IGN1 signal is ON.
2. When R position signal is ON.
3. When P position signal is OFF.
If all of upper operation conditions are satisfied, PGS operates to rear mode. It is not related to the vehicle speed.
Na to aby fungovala kamera, je potrebné splniť všetky uvedené body uvedené vyššie.
1. PGS musí byť napájané. To je splnenené keď sú rozsvietené budíky.
2. keď R position (pin 7 v navigácii) je ON
3. Keď P pozícia na riadiacej páke je OFF
Keď som skúšal dať pin 7 do ON, nič sa nezobrazilo na obrazovke navigácie. Až teraz po opätovnom prečítaní funkcie zobrazenia zadnej kamery som si uvedomil, že som pravdepodobne nedodžal bod 3 a rýchlostnú páku som mal v pozícii P, teda ON. Ak je naozaj pravda to, čo som teraz napísal (nie som si úplne istý, pretože ma zaskočilo, že to nefunguje podľa očakávania), je možné že pin 7 naozaj bude fungovať ako sme predpokladali, keď preradím počas testovania na R/N/D.
V popise funkcie prepnutia do zadného režimu sa píše, že po dodržaní všetkých 3 bodov sa PGS prepne do zadného režimu. Z tohoto priamo nevyplýva, že by sa navigácia mala prepnúť na zobrazenie kamery. Je možné, že skončím na tom že je to stále na CAN komunikácii.
Budem to musieť overiť. Nádej zomiera posledná.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)