![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Podle objemu olej. náplně máš nafťáka. Tak ten palivový filtr se opravdu mění ve 30tis. Jinak tě nejvíc obrali na ceně za olej. Pak ta hodina za geometrii (má se sice kontrolovat a podle potřeby seřídit, ale 1 HODINU ? ) To samý 1hodina čištění brzd ..!!!!.Oldak píše:DVD radši nevidět..tři hodiny se hrabali v zadku a pak mi udělali garančku za 30min. max
To, že jsou to zloději jsem si myslel už dřív, když jsem tam šel na testovací jízdu a nechal v autě brýle..samozřejmě se po nich do druhého dne slehla zem..takže nyní POTVRZENO!
Blbec jsem si ještě pár dní předtím vygruntoval auto, aby ho náhodou nechtěli luxovat a ještě chtít za to zaplatit a pak jsem se musel smát, když ho znova luxovali..opravdový plivanec do xichtu. Nic neleštili, jen opláchli vodou. Možná předtím bylo i čistější.
Jinak netuším, že bych měl něco s geometrí, dělají to automaticky, "služba zakazníkům" ne?..samozřejmě bez protokolu
Palivový je údajně dán výrobcem..
Na oleji mě okradli asi nejvíc..radši si mi něměl ten odkaz posílat![]()
Váhal jsem kam s tím autem zajít, jsem si měl nastudovat fórum dřív a ne takhle podpořit ty hajzli.. Poučení pro příště a také pro ostatní. Nechápu, že tam měli narváno a frmol, asi spousty hlupáků jako já![]()
Jen pro info, klidně garačku můžete o nějaký ten měsíc přetáhnout. Já tam byl po roce půl a bez řečí to vzali, idkyž jsem měl tedy sevřené půlky, jestli nebude průser...
O.
ne, ale odhad mi napise treba 4 a pak budu platit klidne 8. A co pak s tim? Nechas mu tam auto?bony píše:Vsak rikam domluvim si predem co budou delat a za jakou cenu potom nemohu byt prekvapen. Taky si nechas postavit dum na klic a potom budes akceptovat 10.000.000 namisto 4.000.000.?
Odeslano z Androidu.
Bony má pravdu. Když dáš auto do servisu, měli by ti napsat do zakázkové listu předpokládanou cenu. Tu bez tvého souhlasu mohou navýšit, co vím, o 10%. Jinak vyšší cenu musíš odsouhlasit. U oprav se může něco vyskytnou, co výrazně navýší cenu oproti odhadu. Ale u garační prohlídky by měli znát cenu přesně. Pokud by ti našli závadu, řešilo by se to v rámci záruky.laufas píše:ne, ale odhad mi napise treba 4 a pak budu platit klidne 8. A co pak s tim? Nechas mu tam auto?bony píše:Vsak rikam domluvim si predem co budou delat a za jakou cenu potom nemohu byt prekvapen. Taky si nechas postavit dum na klic a potom budes akceptovat 10.000.000 namisto 4.000.000.?
Odeslano z Androidu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |