Čafte ľudkovia, viete mi niekto poradiť, kde by som zohnala záslepky na strešnú lištu môjho miláčika?
Rok výroby 2010...... dve mi nejaký dobrák ukradol a mám v streche dve nevzhľadné diery. Som už zúfalá.
ďakujem.
Zuzana
Záslepky strešnšj lišty
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Záslepky strešnšj lišty
Co treba v autorizaku, to te nenapadlo?
Kdysi jsem si jich koupil 20 do zasoby, pac mi furt nekde mizely, ted se valej doma v supliku.
Kdysi jsem si jich koupil 20 do zasoby, pac mi furt nekde mizely, ted se valej doma v supliku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Také jsem ztratil záslepky, koukám na net a byla tam cena za 200 kč za kus. Takovou raketu jsem ještě neviděl, je to jen malá úmělá hmota Tak jsem to nechal být, stejně jsem měl jet za chvíli na garančku. A v servisu NUBO jsem koupil za dva kusy za 30 kč. Tak jedno mám aspon v rezervě, kdyby se mi to zas ztratilo
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Taky jsem platil nejak podobne, kolem dvacky kus s dani.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
taky, mě to někdo čmajzl, v servizu 1.ks-22kč. tak jsem všechny přilepil.