Vcera som si vsimol poskodenu protikoroznu ochranu na spodku auta. Je to presne v mietach kde su take male zliabky. Vychadza tam na povrch uz plech. Riesil toto niekto v ramci zaruky alebo ist na to svojpomocne? Auto ma presne 1 rok a 2x boli menene pneumatiky (zima, leto). Je mozne, ze to vzniklo prave pri prezuvani. Predtym som to ale neskumal, tak tazko povedat.
Rovnaky problem som nasiel aj na Kia fore (http://www.kia-club.org/viewtopic.php?t=4445)
Poskodena protikorozna ochrana spodku
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Poskodena protikorozna ochrana spodku
SantaFe 2.2 CRDi 142kW - 2023
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poskodena protikorozna ochrana spodku
Na toto sa ti záruka vzťahovať nebude, lebo je to mechanické poškodenie. Kúp vo farby lakoch sprej na podvozky aut a zastriekaj. Ja používam zdvihák ktorý bol k autu a ten zoderie ochranu po každom dvíhaní, preto to po každom zdvihnutí trošku streknem.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Bol som v servise ohladom ineho problemu, tak som sa spytal aj na protikoroznu ochranu spodku. Odlupovanie protikorozneho nastreku je najpravdepodobnejsie od zdvihania auta a mali tam na zdvihaku aj i20 tak mi ju technik ukazoval zo spodku. Na niektorych miestach ten ochranny nastrek vobec nie je. Na krajoch je to asi z dovodu toho, ze sa tam spajaju dva plechy a je medzi nimi medzera. Kazdopadne technik povedal, ze ak chcem tak mi to streknu.
SantaFe 2.2 CRDi 142kW - 2023
Kúp prípravok BODY, alebo underbody. Je to nástrek na kaučukovej bázy čo sa používa na spodky vozidiel.
K čemu jsou tam vůbec ty žlábky?
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
-
ty žlábky jsou když jedeš po kolejích a tedka važně je to flac prahu auta a navíc jsou tam zvedací body které jsou zesílené na hever
I20 Active T-GDI 88kw 2016
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!