Díky za odpovědi

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
t0x!n píše:Ne máš to popsáno i v manuálu
Ten ale preci nefunguje na zaklade sily seslapnuti pedalu, jak pise on, pri nastaveni omezovace te proste nepusti za nastavenou rychlost, takze nezrychluje do 3/4 chodu plynu jak pise, ale dosahne nastavene rychlosti a hotovo. Mam pocit ze se tu motaji dve veci dohromady.Neo-Mike píše:To určitě ne. Jedná se o uživatelský omezovač, který si můžeš nastavit na libovolnou hodnotu. Třeba ve městě na 50 km/h nebo venku na 90 km/h atd... Auto ti potom nedovolí zrychlit přes tuto rychlost.
U první generace je to to samé. Neřeš a jezdi. Přeji hodně šťastných a spokojených kilometrů.jackdanous píše:Zdarec, před časem jsem si při předjíždění všimnul, že mi při sešlápnutí plynové pedálu až na podlahu cca ve 3/4 svého chodu (dráhy) jako by se zadrhnul/zastavil a já musel ještě větší silou na něho šlápnout, aby došel až na podlahu. Mám i30 1.6 GDI 2013, koupené z druhé ruky, najeto 36 tis. km. Stalo se to už někomu? V historii jsem nic nenašel..
Díky za odpovědi
To 80% vykonu si niekde cital alebo si len logicky vyvodil zaver?Neo-Mike píše:Nic jiného jsem ani netvrdil. Zadrhne se a máš k dispozici asi 80% plynu. Což je i z úspory paliva. Proto tam je ta funkce, aby řidiči nejezdili zbytečně na plný plyn.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |