hučanie pri 2700 otáčkach
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
hučanie pri 2700 otáčkach
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto podobný problém. Mám getz, 2007, 1.4, 71 kw. Presne od 2600 pod 2700 otáčok mi strašne zahučí motor, na každom prevode aj pri neutráli. Vyzerá to ako z katalyzátora, ale neviem, prečo to robí len pri týchto otáčkach... V ostatných otáčkach ide motor super a nemám s ním žiadny problém. Druhá otázočka, má auto palivový filter? Ja som ho dával meniť v neautorizovanom servise a povedal mi tam, že to nemá palivový filter. Odvtedy auto servisujem len v autorizáku ale zabudol som sa na to spýtať pri poslednej výmene oleja a ďaľšiu mám až v zime, Díky
- Reklama
-
Re: hučanie pri 2700 otáčkach
Len pre zaujímavosť informujem o riešení...Dnes bolo auto v autorizáku, tam pred cca pol rokom vymienali remene a remen na serve po výmene spôsobil vibrácie servo čerpadla pri týchto otáčkach. Vzhladom k cene nového čerpadla mi odporučili to neriešiť pretože sa jedná len o kozmetickú chybu. Ale dávam do pozornosti, že predošlým remenom nič nebolo a vymienal som ich len preto, lebo si na to potrpím -> dobrá rada do budúcna, čo funguje nevymieňajte