ty máš výbavu Premium a dáváš potahy?????? omfgherkulo28 píše:v piatok idem nahodiť MAD poťahy. Som zvedavý ako to bude vypadať.

Moderátor: Moderátoři
ty máš výbavu Premium a dáváš potahy?????? omfgherkulo28 píše:v piatok idem nahodiť MAD poťahy. Som zvedavý ako to bude vypadať.
Hlídání pruhů jsem zkoušel v nastavení 1 i 3 a celkem mi vadilo, takže jak jsem ho zapnul, tak jsem ho po chvíli vypnul a už jsem se k němu nevrátil. Pro start-stop jsem uplatnění několikrát našel a jezdilo se mi s ním celkem dobře. Jen si člověk musí dávat pozor v tvz. skákacích kolonách a preventivně ho vypnout.saldy píše:Zajímalo by mě jestli taky používáte funkci hlídání pruhů, kdy si auto samo zatáčí-mně to celkem nevadí a docela jsem si na to zvykl. Dále stop a start (pouze crdi 1.7 a gdi) To je velmi otravný, vypínám okamžitě po startu (před 7 lety příplatková fce za 7000Kč, dnes pro změnu asi za trest)
Zaplatíš si to sám, jak jinak007 píše:Dnes mi přišlo doporučeně předvolání do servisu, problematický prvek, který může mít vliv na bezporuchový provoz - nedostatečná funkce háku přední kapoty...tak docela koukám....píšou,že bude zdarma provedena výměna uchycení zajišťovacího háku kapoty, ale kdo zaplatí cestu a ušlý výdělek, už jsem se nedočetl...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |