doteraz som sem nepísal, len si tu čítal správy a návody hlavne k Accent-u, ale už sa neviem dočkať, pred vyše týždňom som objednal svoje prvé auto a ako inak je to i30 kombi, ktorá sa mi neskutočne páči a hlavne som potreboval rodinné auto už. Accent bol ešte "zdedený" nakoľko naši kupovali i30 prvej generácie a ja som toho času akurát niečo zháňal. Z výberu, čo som mal mi to vyšlo ako najlepší pomer cena/dizajn&výbava a už sa neviem dočkať, kedy dorazí na predajňu, aby som si ju odniesol. Viem, že už na dvere klope pomaly novšia verzia, však o necelé dva mesiacec už bude myslím v Paríži na autosalóne, ale aktuálna sa mi naozaj páči a ešte dlho bude.
Farba je z nejakých novších mixov, čo ide akurát do výroby, ešte som rozmýšľal nad Stargazing Blue a Micron Grey, ale tam by som čakal ešte pár mesiacov navyše a tá červená bola aj tak favoritom.
Doobjednal som ešte ťažné zariadenie a časom určite dám fólie, zrejme 20% na základe toho, čo som tu všetko prečítal, tak mi to príde tiež najvhodnejšie, nech tam potom zatiaľ jedného, ale možno časom aj druhého krpca neuvarím.