Saldy tobě nabídli výměnu filtru pevných částic na záruku? to mi zatím nic takového nenabídli
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ne, ne, já se na to ptal při koupi vozu, prodejce mi řekl, že když filtr odejde, tak ho vymění v záruce. Kdybych potřeboval regeneraci na diagnostice, zavezu auto raději ke známému, oni jsou ve Hyundai furt všichni děsně vytížení.martinrozsy píše:Keany a to jsi měl jen problém s volnoběžnými otáčkami nebo též s často spouštějící regenerací ?
Saldy tobě nabídli výměnu filtru pevných částic na záruku? to mi zatím nic takového nenabídli
U mě regenerace zabere tak 10-12km. Po okrsce normální rychlostí.only_one píše:Bohužel faktem je to, že tenhle systém regenerace je vhodný hlavně při uživatele jezdící 50+km. Potíž je hlavně v tom že regenerace trvá opravdu extrémně dlouhou 20-30km na okreskach. A to je prostě zlo nejvetsi. Filtr s adblue je v tomhle daleko efektivnější a franfici umí zregenerovat za 5minut coz se zvladne i ve městě.no já mám jasno v to, ze tohle bude asi poslední nafta.. ale u nových aut to Vem čert, ale lituju ty, co to koupí jako ojetinu 150000km a vice
1.6Crdi 81kWidam.i píše:Keany píše:Měl jsem podobné přiznaky. Nahrali update co mel opravovat problemy s volnobehem a kolisani ustalo.
Aký máš motor ?
Pouze pri startu doslo cca 3x k zakuckani motoru (studenem) a pak to bylo ok. Nikde nevedeli co s tim a pak nasli ten update a od te doby ok.martinrozsy píše:Keany a to jsi měl jen problém s volnoběžnými otáčkami nebo též s často spouštějící regenerací ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |