Vnitřní zásuvka 12V
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Vnitřní zásuvka 12V
Vnitřní zásuvka 12V u ručky nefunguje. Má společnou pojistku se zásuvkou pod klimou? Nebo každá zvlášť? Díky.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
- Reklama
Re: Vnitřní zásuvka 12V
V německém manuálu jsou popsané zvlášť 15A přední zásuvka a 25A pro zadní + kufr...
Mám celkem tři. Jednu v kufru a dvě vepředu v kabině. Jedna přední je pod klimou pod ovládáním topení. Druhá níž dole v kastlíku před ručkou. A ta dole před ručkou nefunguje??? Ale na pojistky se hodlám mrknout jako první, než začnu páčit plasty . Tak jen zkouším zda nějaký rutinér toto již neřešil. Takže je pravděpodobné, podle toho co píšeš, že má také vlastní pojistku. Díky.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
airwawes: Má, protože mě taky nejde.Nicméně to neřešim (mmv by byl rád že do toho nelezu, neb to se přece nemá ) a dávám elektropribory pod klimu.Až zdechne i ta, budu řešit
je rozdíl, když něco funguje (tak proč tam lézt) a když něco nefunguje (tak tam přece vlezu nee ?? na druhou stranu když nefunguje něco co nepotřebuju, tak proč tam lézt u těch zásuvek mě spíš vadí, že alespoň jedna nejde bez zásahu zapnout i bez klíčku
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
-
- *
U předcházející IX 20 mě také nešla po čase zásuvka pod ruční brzdou. V servise oprava - vypadl kablík z konektoru. Pak už bez problémů.
Hyundai IX 20, Ara Blue - 1,6 - comfort - 10/2015
Zásuvka v kufri je pripojená na spoločnú poistku 25 A so zásuvkou pod ručnou brzdou. Teda obe sú zapojené paralelne a keď mi skrat v kábli na chladničku odpálil túto poistku, tak nešla ani jedna zo zásuviek. Ako je uvedené v jednom z predchádzajúcich príspevkov, zásuvka umiestnená pri USB rozhraní pod rádiom má inú, 15 A poistku.airwaves píše:Mám celkem tři. Jednu v kufru a dvě vepředu v kabině. Jedna přední je pod klimou pod ovládáním topení. Druhá níž dole v kastlíku před ručkou. A ta dole před ručkou nefunguje??? Ale na pojistky se hodlám mrknout jako první, než začnu páčit plasty . Tak jen zkouším zda nějaký rutinér toto již neřešil. Takže je pravděpodobné, podle toho co píšeš, že má také vlastní pojistku. Díky.
ix20Style * 1,4 l CVVT 90 HP * biely ako čerstvo napadaný sneh