![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak mě na i30 přišly až příliš výrazné standardní výdechy klimatizace, ty antracitové v rámci paketu design mi do auta zapadají naprosto dokonale.shawt píše:interier 2he generace ma mnohem dusevnejsi charakter nebo jak to popsat.
Já bych se toho až tak nebál. Jde o "civilní" verze aut a IMHO bude snaha HMC udržet "cenovou kontinuitu". 1.4 CVVT je jasná, 1.0 T-GDI nahrazuje 1.6 CVVT a 1.4 T-GDI nahrazuje 1.6 GDI. Ano, novou i30 nekoupíš za ceny z dnešních akčních ceníků Go Czech, ale ty standardní myslím bude HMC plus/mínus držet, možná pár tisíc se přihodí na nové elektronické ptákovinky.jjim píše:Trochu se bojím, že cena s 1,4T bude mimo můj rozpočet.
Mě se taky líbí, ale na druhou stranu je ten interiér takový moc tmavý... Takže ta stříbrná je pro me lepší volba...icu píše:Tak mě na i30 přišly až příliš výrazné standardní výdechy klimatizace, ty antracitové v rámci paketu design mi do auta zapadají naprosto dokonale.shawt píše:interier 2he generace ma mnohem dusevnejsi charakter nebo jak to popsat.
Ovládaní audia vem čert, ale na telefonování by se hodilo. Připadám si jak ve škole, když mi učitelka opravovala angl. výslovnost ... "telefon - teleFÉN ... "vorlajz píše:řekl bych, že nebude mít hlasové ovládání... je to stejně k hovnu
To hlasové ovládání v angličtině, to bych ještě chápal (vzhledem k velikosti trhu, nákladům na rozpoznávání češtiny a stáří rádia někdy k 2010 - ano, mohli ho v rámci faceliftu vyměnit), ale že rádio nemá menu v češtině nebo podsvětlení rádia displeje není regulováno s ostatními přístroji na palubce, to mi hlava nebere.JirkaN píše:Myslíte, že III. generace už bude mít hlasové ovládání v češtině?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |