Páni , mám zase otázku . Kúpil som hydraulicky zdvihák . Kde ho môžem na aute podložiť ? Na prahy asi nie , je niekde nejaké miesto , kde by sa mohol dať ? Dá sa zdvihnúť napríklad naraz predná alebo zadná náprava ? Alebo kúpiť gumu s takým výrezom a dať ho ako klasický na prah ?
Dík za odpovede .
Zdvíhanie Santa Fe
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Zdvíhanie Santa Fe
- Přílohy
-
- zdvihak.jpg (15.32 KiB) Zobrazeno 1656 x
Hyundai Santa Fé 2,2 crdi 4X4 114kW
- Reklama
- Richard555
Re: Zdvíhanie Santa Fe
na tenhle hever používám puk na hokej, udělal jsem do něj flexou drážku a je to přesně na práh..... ale mám jen 2-tunový, ale santu s ním zvednu a když dám dozadu hever co se dává k autu přehodím obě kola na jedné straně...... ale vyměnit všechny 4 kola za 1,923 sekundy (redbul v F1), tak to se mi nepovedlo ještě nikdy
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Re: Zdvíhanie Santa Fe
Dík , nad tým pukom som rozmýšlal aj ja . Len som chcel vedieť či Santa nemá nejaké špecialne miesto , kde sa dá zdvihák a zdvihnem naraz predok , zadok .
Kolega hovoril , že má na aute (x-trail) nejakú plochu , kde sa dá dať zdvihák a zdvíha naraz predok alebo zadok .
Kolega hovoril , že má na aute (x-trail) nejakú plochu , kde sa dá dať zdvihák a zdvíha naraz predok alebo zadok .
Hyundai Santa Fé 2,2 crdi 4X4 114kW