Pánové, kde a jaké by jste objednávali brzdové desky a kotouče?
Dnes jsem dal auto na 3. servis, najeto necelých 64tkm a bylo mi sděleno, že zkontrolují i brzdy, že už by desky mohly být na výměnu ...
Na můj dotaz na kolik to výjde, tak mi bylo řečeno, že zadní desky 2000Kč (předpokládám, že na jedno kolo , to jsem se zapomněl zeptat) a celé auto včetně kotouču 15000Kč což mi příjde brutální
dejte tip na typ jaké by jste vybrali,kdyby jste to chtěli měnit sami ...
Seat Leon ST FR 1.8TSI 132kW 7.7l/100km
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno
https://granex.cz/autodily/hyundai/i30- ... ovy-system
Když chlapům napíšeš a pošleš VIN vyberou a poradí ti...reagují i na chatu bleskově.
Doporučil bych ti Textar,kotouče i desky.Nebo Bosch...Cenově trochu vyšší,ale super.
Cenově dostupnější,ale kvalitní Meyle(premium)
A pokud plánuješ se vozu zbavit,tak starline od Auto Kelly
Hlavně při výměně,rozmontovat třmen a poctivě vyčistit a vyleštit vodítka a namazat
Jo a ty 2 tis. to bude cena za komplet-celá náprava,desky se po 2ks neprodávají,vždy sada 4ks.
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 50000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
dekuji kouknu na to kolik jsem prodelal:-/ Nakone jsem to nechal vymenit pri serviusu, cena 5200 i s praci za vymenu prednich a zadnich desek, zadni byly uplne srot kdyz jsem si to pak kontroloval ...
Ja myslel, ze v krabicce je vzdy na jednu stranu, aspon tak se mi zda, ze to bylo, kdyz jsem kdysi kupoval ....
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno
hezky Drasťo... já plánuji nákup potřebné kosmetiky na jaro k Vánocům jsem si koupil barvu na třmeny a už s předstihem jsem koupil ten tlumicí materiál...
Hezké Vánoce ti přeji...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
po vcerejsim osetreni wet coatem a dnesnim zaspinenim vyletem pod Lysou Horu jsem zkusil jen ostrik wapkou a vse slo perfektne dolu. Otazka je jak to pujde dolu treba po tydnu nebo dvou....
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk