Demontáž předního světlometu
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Demontáž předního světlometu
Ahoj. Prosím o návod jak demontovat přední světlomet. Děkuji
- Reklama
Re: Demontáž předního světlometu
Normálně zajdeš za mechanikem řekneš potřebuji demontovat přední světlomet a je to pak akorát zaplatíš......
A teď vážně co je na tom za problém? Že by jsi napsal kde jsi se zasek?
1. Disconnect the negative (-) battery terminal.
2. Remove the 6 bolts holding the front bumper upper cover. 3. Remove the head lamp mounting 2 bolts by using wrench (A). 4. Remove the head lamps after disconnecting the turn signal lamp connector (B) and head lamp connector (A).
A teď vážně co je na tom za problém? Že by jsi napsal kde jsi se zasek?
1. Disconnect the negative (-) battery terminal.
2. Remove the 6 bolts holding the front bumper upper cover. 3. Remove the head lamp mounting 2 bolts by using wrench (A). 4. Remove the head lamps after disconnecting the turn signal lamp connector (B) and head lamp connector (A).
Ahoj. Na kolika šroubech ten světlomet vlastně drží. Já našel dva , jeden pod maskou a druhý nahoře.
Na těch obrázcích je to poznat.To je to co jsem našel. Bohužel nechtěl jít ven. Není tam ještě někde něco? Nerad bych něco urval.
Tonda
Na těch obrázcích je to poznat.To je to co jsem našel. Bohužel nechtěl jít ven. Není tam ještě někde něco? Nerad bych něco urval.
Tonda
Je to z originál dokumentace víc k tomu nic neřeknu nikdy jsem to nedělal.
Prostě šroub tam asi nebude, ale nějaké packy ano na mém i20 jsou a chce to trochu grif to vytáhnout.
PS. Ještě je tam obrázek odpojení kabelů ze zadu ten už jsem nekopíroval....
Prostě šroub tam asi nebude, ale nějaké packy ano na mém i20 jsou a chce to trochu grif to vytáhnout.
PS. Ještě je tam obrázek odpojení kabelů ze zadu ten už jsem nekopíroval....