Přední nárazník
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Přední nárazník
Ahoj,stala se mi taková prkotina,na ledu na kterém byl čerstvý sníh,mi to ujelo a pravou stranou jsem klepnul do betonové zídky.Výsledek je,že na pravé straně je nárazník po celé výšce prasklý a taky trochu do stran.Mám havarijní poj. a tak je mi to v celku jedno.Zajímá mě jenom,jestli někdo nevíte cenu výměny nárazníku i s lakem.Díky za případné odpovědi.
- Reklama
Re: Přední nárazník
Dá se to opravit, ale pozor - někdy se může stát, že ti řeknou, že integrita nárazníku bude narušena a už nebude mít stejné vlastnosti jako před opravou. Tentýž jsem měl na nissanu almera, ale tam ten plast byl silnější a šel snáze opravit.
Já jsem měnil nárazník v autorizovaném servisu taky na havarijní pojištění a cena s lakem byla cca 12500 kč. Nic jiného se neměnilo. Mřížka byla v pohodě.
Hyundai i30 1.6 CRDi 85 kW 6st.
Renault Mégane 2.0 84 kW 1996
Škoda Favorit 135 43 kW 1993
Renault Mégane 2.0 84 kW 1996
Škoda Favorit 135 43 kW 1993
Tak jsem dneska vše vyřídil.Na pojišťovně to šlo v pohodě.V autorizovaném servisu vše nafotili,dali termín.Předběžná cena cca 15000 kč.
V podstatě jsem to čekal.Možná jiný menší servis nebo karosárna by to udělali za miň,ale pokud je to na havarijní poj. tak mají smluvní servisy,
a nebo 4% z náhrady dolů.Za nevyužití doporučeného servisu.Naštěstí to byl servis,kde běžně jezdím.Takže asi tak.
V podstatě jsem to čekal.Možná jiný menší servis nebo karosárna by to udělali za miň,ale pokud je to na havarijní poj. tak mají smluvní servisy,
a nebo 4% z náhrady dolů.Za nevyužití doporučeného servisu.Naštěstí to byl servis,kde běžně jezdím.Takže asi tak.