Zarucni do dvou let lze mimo, ale nad dva roky tezkobony píše:A kdo te nuti delat garancky v autorizovanem servisu?
Odeslano z Androidu.
Odesláno z mého H30-U10 pomocí Tapatalk
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zarucni do dvou let lze mimo, ale nad dva roky tezkobony píše:A kdo te nuti delat garancky v autorizovanem servisu?
Odeslano z Androidu.
Nakonec 5287 Kč (2123 Kč práce, zbytek materiál). Mám benzín. A tedy vzhledem k tomu, že podobné ceny jsem dostával i u první prohlídky, nepřijde mi to na Prahu nijak hodně.laser píše:Benzin nebo diesel? Za diesel vzhledem k mnostvi oleje jeste jakz takz, za benzin hrozna palkatmx píše:Valoušek mi odpověděl 6200 Kč sakum prdum všechno co se má, tj včetně oleje, všech filtrů, brzdovky a geometrie. Vlastní olej neakceptují, to je jediné mínus. Ale asi je zkusím.
Servisní prohlídka vašeho vozidla po 2 letech a najetých cca :19000km stojí :6200,-Kč. Z důvodu platnosti záruky prohlídka obsahuje všechny výrobcem předepsané výměny a úkony.
Prohlídka obsahuje-Servisní úkony dle přiloženého rozpisu
výměnu : motorového oleje+olejového filtru
pylového filtru
brzdové kapaliny
Kontrolu +seřízení geometrie,roční kontrolu karosérie/dle záručních podmínek/+ošetření laku karosérie /garanční.knížka str.3/
Odesláno z mého H30-U10 pomocí Tapatalk
Nebyl by scan faktury ?Polda píše:Tak mám za sebou 2. garančku a cena byla s jejich olejem 2990,- Kč. Nakonec jsem jel z Brna do CARS Břeclav. Nedělala se geometrie - nebylo třeba, kabinový filtr jsem vyměnil sám a dezinfekci klimatizace si také sám udělám. Celkově spokojenost. Brzdovka dle měření je ještě v pořádku.
Tak s faktury je jasné, že své měl jenom auto , pokud se nejednalo o služební ....shawt píše:MEJZLIK píše:Tak jsem dnes absolvoval také 2.garančku: prohlídka+výměna ol
Kde jsi byl prosimte? A vse bylo ze servisu? Nic jsi nemel sve?
Auto je soukromé a nic jsem nedodával vše bylo ze servisu.JirkaN píše:Tak s faktury je jasné, že své měl jenom auto , pokud se nejednalo o služební ....shawt píše:MEJZLIK píše:Tak jsem dnes absolvoval také 2.garančku: prohlídka+výměna ol
Kde jsi byl prosimte? A vse bylo ze servisu? Nic jsi nemel sve?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |