vizitka scoupe club
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
Jestli myslis ten napis, tak ten mam od tud ... http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id/1758 ...shotik píše:odkud mate ty samolepky hyundai clubu ? ja ci taky ))
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
s-coupe
r.v. 93 teda to je mapsany v tech jo je tam taky ze to ma 85 kw ,ale je to bez turba
takze co vim :je to vezre po faceliftu 1,5 atmosfera kola 195/60R14 disky Ronal-minulost
nyní 195/50R15 disky MOMO podlozky se zmenou rostece 4x114,3 na 4x100
v predu 25mm vzadu 35mm
upravy folie, interier osvetlen modrymi neony,modre podsvícené budiky,
motor serie jen kuzelovy filtr vzduchu,odstraneny kat,sportovní koncovy tlumič
upravy decentní!
ted jsem nechal zavarit zadní lemy a na jare budou probyhat lakyrnické prace cerna kapota a ruzne lakové opravy,tesim se az se sejdem na nejakym srazu mejte se krasne cau
takze co vim :je to vezre po faceliftu 1,5 atmosfera kola 195/60R14 disky Ronal-minulost
nyní 195/50R15 disky MOMO podlozky se zmenou rostece 4x114,3 na 4x100
v predu 25mm vzadu 35mm
upravy folie, interier osvetlen modrymi neony,modre podsvícené budiky,
motor serie jen kuzelovy filtr vzduchu,odstraneny kat,sportovní koncovy tlumič
upravy decentní!
ted jsem nechal zavarit zadní lemy a na jare budou probyhat lakyrnické prace cerna kapota a ruzne lakové opravy,tesim se az se sejdem na nejakym srazu mejte se krasne cau
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Díky, sny jsou od toho aby se plnily.
Mimochodem, kdy že je ten další sraz HC v Mimoni? Chtěl bych se blíž seznámit s lidma co vlastní tyhle bezvadný autíčka a získat trošku inspirace abych věděl kam se budou ubírat moje následné kroky při úpravách a opravách mého vozu.
Mimochodem, kdy že je ten další sraz HC v Mimoni? Chtěl bych se blíž seznámit s lidma co vlastní tyhle bezvadný autíčka a získat trošku inspirace abych věděl kam se budou ubírat moje následné kroky při úpravách a opravách mého vozu.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: ....
Nádhernej strojek, ta chromováná trubka sání mi něco připomíná už jsem takovou někde viděl
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!