Mně se na Raptoru nelíbí interiér, pokud pořádný americký truck (tedy podle našich kategorií velký pick-up), tak RAM - ale nevím jaké přesně provedení - Rebel, Longhorn, Laramie....
Nemluvě o tom, že Ford opustil V8 - všechno jsou V6, mnohdy s turbem (myslím u trucků a velkých SUV a sedanů - i nejnovější Ford Expedition představený včera má max. 3,5 V6 turbo). A americká obluda má mít V8, těm zatím "fandí" jak Dodge, tak i celý koncern GM (Escallade, Yukon, Tahoe/Suburban - 6,2 V8).
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Za mě Ford Mustang Mach 1 1969, Dodge Charger 1969 nebo Pontiac GTO 1968. Jo to bych mohl mít v garáži někdy . Celkově se v USA v té době vyráběly pěkné a zajímavé auta.
Aj v Europe.
Lancia Stratos,Renault Alpin a moja top chuťovka Citroen DS.
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Nic podstatného, včera jsem byl nucen se poměrně rychle přesunout z Toušně do Říčan a navigace sice krásně zvolila rychlou trasu, ale silnice padesáté třídy měly úděsnou kvalitu povrchu. Takže podvozek si to užil v plné míře. Tlumí statečně, ale přeci jen je ten zadek v HB trochu tvrdší než v kombíku GDH. Holčička nicméně nevznesla žádnou stížnost. A počitadlo ujeté vzdálenosti už překročilo 500 km, spotřeba dle PP 5,9 litru - jsem zvědavý jak moc kecá.
Už aby to mělo 1.000 km a mohlo se začít učení vytáčení. Ten zvuk na 3.000 ot/min pod zátěží je pěkně "naštvanej" .
Teoreticky ne, tenhle motor má mít vrchol krouťáku v 1.500 ot/min., ale křivku jsem zatím nepotkal. A tříválec by měl jít do otáček bez problémů, tak ho chci naučit se točit a zjistit kam má prakticky smysl ho točit a kde je to už nesmyslné trápení. Sice se kolem aut motám zhruba čtvrt století (to zní hrozně), ale zatím jsem benzínová turba proháněl jen ta opravdu s pořádným výkonem (na svou dobu). Tyhle "vysavače" zatím moc osahané nemám.
Asi to nie je úplne presné,ale aké také info to vydá. http://www.hyundai.sk/modely/i20-active
keď zbehneš nižšie a zvolíš motor 1,0T-GDI High power,tak čosi ukáže.
Netušil som ,že predávajú dve verzie.
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....