O tom môžem len snívať.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Přesné tak, já teď 3 garančka, práce jen to co je psáno v g. knížce, olej vlastní = 1500 Kč, Brnobony píše:Je to o tom kam jezdis a jak se domluvis predem na cene. Pokud si nekdo necha v servisu doplnit vodu za 80,-Kc/l potom si necha dat olej za 400,-/l a dalsi zbytecnosti tak potom je cena nekde jinde.
Odeslano z Androidu.
A ty ze sebe necháš dělat blbce... ? Asi ano dle té ceny, která je u tebe o.k.tOOki píše:Tak dnes treti garancka za vic jak 5kKc. Cena by mi nevadila, na rozdil od toho, ze ze me udelali 3x blbce. Nekdo nejake positivni zkusenosti se servisem v Brne?
Chtel jsem po servisu promazat mechanizmus stahovani zadnich oken, kterej mi u leveho zadniho okna zatuhava vzhledem k tomu, ze stahovani oken vubec nepouzivam a loni to bez problemu promazali s tim, ze se to stava a nemaji na to jine uspokojive reseni. Letos mi pri predavani auta vysvetlili, ze to je brzdene foliemi na oknech. Mam vybavu Style MY 2014, kde jsou okna zatmavena primo a ne foliema. Dale jsem reklamoval, ze mi pri vytoceni do rejdu a couvani neco lupne od PP kola a tam me vysvelili, ze jsem mel povolene PP kolo. To ze to delalo v lete a ted mam na aute jine kola neresili. Navic problem se vyskytoval hlavne v lete. Na zaver sem po prijezdu domu zjistil, ze se vykaslali na promazani brzd, za ktere si berou 700Kc.Axel.Foley píše:tOOki: Co ti kdo provedl?
Zastavam nazor, ze pokud davam auto do servisu tak akceptuji cenu dilu a prace, za to ocekavam, sluzby v nejake kvalite. Mam prostor k tomu, abych si delal ukony predepsane v ramci garancek sam, ale nechodim do prace proto, abych pak vikendy travil tim, ze si budu opravovat svuj daily driver...bony píše:A ty ze sebe necháš dělat blbce... ? Asi ano dle té ceny, která je u tebe o.k.tOOki píše:Tak dnes treti garancka za vic jak 5kKc. Cena by mi nevadila, na rozdil od toho, ze ze me udelali 3x blbce. Nekdo nejake positivni zkusenosti se servisem v Brne?![]()
Nejde o to ze si to mas delat sam. Jde o to ze se nechas ojebavat servisem. Videl jsem na vlastni oci jak se dela garancka. Kolega ma v aute kameru kterou servis nevypnul.tOOki píše:Zastavam nazor, ze pokud davam auto do servisu tak akceptuji cenu dilu a prace, za to ocekavam, sluzby v nejake kvalite. Mam prostor k tomu, abych si delal ukony predepsane v ramci garancek sam, ale nechodim do prace proto, abych pak vikendy travil tim, ze si budu opravovat svuj daily driver...bony píše:A ty ze sebe necháš dělat blbce... ? Asi ano dle té ceny, která je u tebe o.k.tOOki píše:Tak dnes treti garancka za vic jak 5kKc. Cena by mi nevadila, na rozdil od toho, ze ze me udelali 3x blbce. Nekdo nejake positivni zkusenosti se servisem v Brne?![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |