Zdravím Vás páni !
ohlasujem sa po dlhšej dobe a so záujmom som sledoval všetky Vaše reakcie na nový model Hyundai I30 (PD) novej generácie.
Moja osobná skúsenosť je nasledovná:
Za seba môžem jednoznačne povedať že motorizácia 1.4 T-GDI s DCT automatom je u mna uplna TOP 1. Odjazdené mám na nej cez 2.000 km a auto je uplne skvelé (Podotýkam že som pred mesiacom presadol s 1.GDI 99k/ 135k so 7DCT) ale to sa vôbec neda porovnať s tým motorom a automatom v tej novej. Auto je omnoho kutivovanejšie lepšie želhí nerovnosti na ceste na tých 17"
Čo sa týka motora 1.O T GDI mám taktiež skúsenosť avšak ak mam porovnávať tento isty motor s I20 tak to je nebe a dudy. Motor sa vôbec netrasie, je sice trocha hlučnejší ako 1.4 T GDI ale dostačone uspokojivý a dovolim si povedať ze velmi porovnatený so Škodovky, SEATu s 1.2 TSI ak nie lepši.
1.6 CRDI 81 a 100 kw som vyskusal jednu s manuálom a jednu so 7DCT tam je všetko v poriadku tie motory boli vynikajuce aj pri predchádzajúcej I30.
V maily Vám posielam ešte link na nemecke stranky kde ten 1.4 T GDI to natrel nemeckým vozidlam.
http://www.hyundai.de/downloads/testber ... undai.html
Želam prájemný večer.