Ja som mal vtedy 25%. A ano, tie veci mi chybaju, respektive nechcel som ich mat v aute (volant neratam, vtedy sa nedal objednat)JoKo píše:ja som si myslel, ze sa bavime o aktualnej akcii, nie o akcii, ktora bola v roku 2012 vtedy, ak si dobre pamatam bola zlava 24% na vsetky i30 jednotne {zaciatkom roka 2013 sa objednavala prva i30tka}. druha i30 bola kupovana na prelome rokov 2014 a 2015 a uz v zahranici. recenziu a vyslednu sumu si mozes pozriet v samostnatnom vlakne tu na fore. posledna i30tka sa kupovala teraz na jar. vysledna suma bola nizsia ako po zlavach na svk a mala navyse veci ako {epb, park. automat, zatmavene skla, led vzadu, kamera, el. sedadlo vodica...}.
hmsk by mal prehodnotit svoju cenovu politiku, lebo v mojom okoli sa hyu vozia z okolitych statov {za posledny cca rok viem o 5 novych hyu, z toho je len jeden, co to kupoval na svk aj to preto, ze to chcel na leasing...}.
chyba ti tam viacero veci ako si vymenoval
vyhrievany volant, automaticka klima, elektricka parkovacia brzda + vyduchy pre zadne sedadla, zadne led... ano, drobnosti, ale chybaju. ale niektore prvky sa nedali objednat k vybave comfort co mas...
No ale ak mas taky prehlad co kde kupit, kam si mam ist kupit Seat? Idem menit...