tryska na ošetření dutin
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
tryska na ošetření dutin
Ahojky všem. Prosím o radu. V létě hodlám prolít dutiny. Ať se snažím jak chci, nenašel jsem nikde na internetu někoho, kdo by prodával trysky na stříkání dutin. Podotýkám, že kompresor i pistoli na kartuše mám. Připadá mi však zbytečné kupovat znovu pistoli na kartuše jen proto abych měl na konci hadičku s tryskou. Byl bych proto vděčen, kdyby mi někdo mohl poradit, kde samotnou trysku sehnat. Protože mám přístup k soustruhu nevadil by ani nějaký technický nákres. Hlavně počet otvorů v trysce jejich umístění a průměr. Díky za radu.
- Reklama
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to řešíš příliš komplikovaně při dostatěčném tlaku vzduchu budeš mít dostatěčný rozprach i na zaslepené tvrdší hadičce do které na konci po obvodu vyvrtáš trěba 1mm dirky konec konců když to tak uděláš tak si ro rovnou odzkoušíš jaký máš rozprach a kdyžtak nějakou dirku přiděláš podle potřeby (průměr děr bude vycházet z tvrdosti hadičky a tlaku vzduchu). Geometrie trysek najdeš na netu a jen je zmenčíš podle v poměru tlaku toho co najdeš vůči tomu co bedeš mít ale z vlastní zkušenosti říkám že ta navrtaná zaslepená hadička plní všechna očekávání. kdyby jsi chtěl konek kovový tak na hadičku na konec dej jen kovovou trubičku a konec zase patřičně zaslepit tam bych potom volil nemší otvory než u vrtání hadičky a začal bych na 6ti dirkách po obvodu
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Re: tryska na ošetření dutin
dorach má pravdu,na netu seženeš vše,ale trysku,nebo sadu trysek na ochranu vozu ne!!!!! je to neobvyklé????? ,něco si tedy zdarma navrtám,ale rotační tryska by byla asi lepší a klidně bych ji zaplatil i s poštovným,no asi existuje něco mezi nebem a zemí................
- rudolf.tomka
- **
Re: tryska na ošetření dutin
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red