Ano, je smutné co se občas objeví i tady, ale to se stává - rada stejná - ignorovat

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
My sme mali v rodine Citroen C3 a brzdy piskali stale. Riesil som to s predsjcom, povedal, nech si to nevsimam, ze to je vlastnost. A mal pravdu. Auto sme predali pri 103000km a brzdy sme nemenili ani raz a ani s tym problemy neboli.brano_drotikar1 píše:Nazdar
Inak obcas piskajuce brzdy som zazil na Accentovi az po x rokoch, potom prisla prva komplet vymena pri 100000 a uz nic nepiska.
Obcas sa brzdy zalepia ak den predtym umyjem auto(aj kolesa). Potom to len trochu cukne a odlepia sa pri rozjazde.
i30 3 generacia: Vidim podobnost s i30 2 generacia, kde sa stazovali na problem s brzdami(pribrzdovanie kvoli zahrdz. valcekom) pripadne rychlejsie opotrebovane brzdy(30000km). No uvidime po dvoch rokoch co tu bude popisane o novom Hyundai.
Ja som nemienil nikoho urazit iba tak Hyundai. Neberte si tie auta tak osobne. Je to iba stroj.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |