Mirus30 píše:sarin007 píše:Jožko, problém je spíše s tím, že hledáš něco, co není na auto povoleno.
Osobně doporučuji LEDkami nahradit třeba osvětlení SPZ, zpátčku, komplet interiér..
Jožko hledá to co není povoleno a tvá rada zní dej tam LEDky, které tam taky nemají co dělat....
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Jasně že ne, ale myslim si, že mít LEDky v hlavních světlech a LEDky ve zpátečkách nebo osvícení SPZ je trochu rozdíl. Tím okolní provoz nijak neotravuju. Naopak, podívej se, jak jsou dnes osvícené SPZ běžnými žárovkami. Vždyť to policajti ani nepřečtou, žárovky svítí málo a ještě není SPZ osvícená po celé ploše stejně. Ale legislativu to splňuje, takže je to OK. Když to osvítíš LEDkama, je to parádně čitelné, ale není to dovoleno. Ať mi na to nějakej policajt odpoví, co je lepší. Samozřejmě, že je třeba dbát na to, aby svítivost LEDek byly podbný originálu. Už jsem viděl pár týpků, který měli SPZ osvícenou tolik, že to bylo do očí bijící. To je samo blbost. Vše musí být decentní.
V interiéru to pak nevadí vůbec, tam můžu mít klidně disco kouli, tam je to úplně fuk. Pokud tím neoslňuju nebo nijak neruším okolnímu provozu. Takže za mě stále NE náhražkám do předních světlometů, tam budeš okolí akorát štvát, protože tím budeš oslňovat a je to nebezpečný, do SPZ, zpátečky klidně OK, protože jsou to velmi slabý LED, který nijak okolí nevadí a nikoho neobtěžuje. Ale jo, schválený taky nejsou, to je pravda.