Tak to nezbývá než dodat: Je mnoho věcí mezi nebem a zemí...omerta2904 píše:U mne to bylo za sucha. Ideální podmínky. Sluníčko a 25 stupňů

Moderátor: Moderátoři
Tak to nezbývá než dodat: Je mnoho věcí mezi nebem a zemí...omerta2904 píše:U mne to bylo za sucha. Ideální podmínky. Sluníčko a 25 stupňů
Poraď kam to dať, aby to bolo anonimné. Ja si nepotrebujem vyrobiť problém???condor píše:Super, ale bez linku je to jen na pobaveni
Bude i link?
robertbulko píše:Už sa to uploaduje na mega.nzKeď to bude hotové hodím sem linku.
achiles píše:díky, nainstalováno na Ceeda (cca 70 min) a vše OK. Jen jsem měl trochu problémy s tím archivem (7zip to nerozbalil, WinRAR sice ano, ale s chybou - ta naštěstí nevadila). To si asi balil na MacOS, že?
Taky jsem měl ten samý problém. Jelikož to WinRar rozbalil, tak asi nic chybět nebude, jen asi nějaká drobná nekompatibilita. Až budu mít čas, tak se na to podívám...achiles píše:...měl trochu problémy s tím archivem (7zip to nerozbalil, WinRAR sice ano, ale s chybou - ta naštěstí nevadila). To si asi balil na MacOS, že?
Winrar to skutečně s poukazem na chybu rozbalil, jako pravý lenoch čekám, zda to někdo zkoukne...Beri píše:Taky jsem měl ten samý problém. Jelikož to WinRar rozbalil, tak asi nic chybět nebude, jen asi nějaká drobná nekompatibilita. Až budu mít čas, tak se na to podívám...achiles píše:...měl trochu problémy s tím archivem (7zip to nerozbalil, WinRAR sice ano, ale s chybou - ta naštěstí nevadila). To si asi balil na MacOS, že?
Díky.
Díky Roberte,robertbulko píše:Achiles píše, že to v pohode nainštaloval
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |