Update: tak se mi to podařilo rozebrat a opravdu byl USB konektor na rádiu nezapojený. Tak aspoň že tak. Až pojedu domů, tak zkusím druhý pokus updatu. Ten už snad bude úspěšný.
Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, kompatibilné to je a jediné čo musíš urobiť, je nahrať obsah na USB kľúč, zasunúť ho do USB portu v aute a už len nasledovať inštrukcie. POZOR, inštalácia trvá niečo cez hodinu a je treba mať počas inštalácie naštartované auto.valkomail píše:Zdravim stiahnute to mam aj rozbalene s chybou ako spominate len neviem ci je to kompatibilne s navigaciou pre i30 rv.2013 a ak ano aky postup je vhodny pre tento update moc by mi pomohla pomoc este som nic podobne nerobil.
Len súbory v priečinkuvalkomail píše:Na kluc mam nakopirovat cely priecinok alebo len subory z priecinku?
415E7ABkarelmrak píše:V servisu jsem výměnou dostal novou navigaci, ale mám podezření, že není s posledními mapami, můžete někdo napsat číslo poslední verze? Upozorňuji LG a ne android.
Dík!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |