![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
R.I.P.
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Áno je tam obmedzenie na 100.Axel.Foley píše:V daném místě již omezení je, a to na 100 km/h. Znám to tam, je to přehledné místo, široká dálnice, krásný nový tunel. Dotyčný musel jet jak prase.
Uff,to nebola sranda.petzl62 píše:Já teda nevím,ale když se na ty fotky podíváte...absolutně nevidím žádné stopy po brzdění,ani po smyku atd.Kdo ví co se stalo.Asi usnul,nebo nevolnost-fakt nevím,ale pokud by byl při smyslech,tak to přece nenapálí čelně do zdi-pokud by to teda nechtěl úmyslně.Každopádně škoda-mladý kluk.
Dnes jsem zalitoval,že nemám v autě kameru-to by byl krásný adrenalin podruhé.
Vracel jsem se odpoledne z Hluboček domů a abych to nebral po dálnici,vzal jsem to klidovou trasou přes Potštát.Od sjezdu z dálnice krásná i když dost rozbitá cesta lesem na Kozlov,jedu si to s kolegou 100km/hod. do mírného kopce,fajn táhlé zatáčky,pohoda za volantem-do chvíle,kdy v zatáčce proti sobě uvidíte kamion předjíždějící traktor![]()
![]()
No měli jsme toho plné ruce všichni 3,ale vyšlo to.
brzdí velmi dobře a ještě líp jede 2koly v trávě...Trošku jsme přeskládali věci v autě na zadním sedadle i v kufru a nad Kozlovem to adrenalinově vydýchali a v pořádku,bez ztráty kytičky pokračovali až domů.Tímto děkuji našim Andělům strážným a vařím jim dobrou kávu
![]()
Jsou věci,které fakt hlavou-pokud je normální,nevymyslíš
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |